467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

MOTHER OF DRAGON(S)

Skrivet av Catariina Salo 16.03.2018 | 4 Kommentarer

Kategorier:

Jaha, vad tycker ni om den nya headern då? Äsch, bara nåt jag slängde ihop nyss. Bilden är naturligtvis fotad av den mäktiga Björn Fagerholm. Photoshopskillzen är mina egna. Alltså jag har beskurit en bild och satt text på. Ganska hc om ni frågar mej.

Eftersom Louna kallades Drakungen på internet före hon föddes så är jag nu alltså mother of dragon(s). Det är bäst att Deanerys inte visar sej vara en alldeles hemsk skurk i sista säsongen av GoT nu, för då är allt förstört. Och man vet sannerligen aldrig med den serien.

header1mod

Här hemma trälar vi på. Vaknar med tre timmars mellanrum om nätterna för att mata vår lilla Doctor Snuggles, matar mest hela tiden på dagen också. Däremellan går vi på vagnpromenader. Jag är galet trött och luktar sur mjölk mest hela tiden, mitt hår har aldrig varit så yrt som det är nu och jag har på mej verkkare eller yogabyxor HELA TIDEN, men allt detta till trots är det rätt trevliga dagar vi lever. 

För tillfället är vi två vuxna här hemma, ännu nästa vecka har Mira föräldraledigt. Sen är jag on my own med Lillspunken. Känner mej seminervös, men det ska väl gå bra ska vi tro.

Ni är säkert också ivriga på att få höra om min förlossning kan jag tro. Det ska ni få, jag skrev ner en förlossningberättelse här för några dar sen, men den blev fyra sidor lång så jag antar att jag får sålla lite om nån alls ska orka med den, hehe.

Här får ni ännu en bonusbild på Lillspiggen sina Muminpappanbyxor.

IMG 8702

Katten Quentin och bebisen är lika på det viset, de gömmer gärna sitt huvud i min armhåla.

PS: Hur tänker ni förresten när ni lägger upp bilder på era barn? Funderar mycket kring det och vill inte vara alltför hispig, för en vill ju ändå visa hur gölligt barn en har osv, men inte heller för manisk och lägga upp precis hela barnets liv. Hör gärna hur ni har löst det!

Kommentarer

 • Karin/Famnen redo 16/03/2018 10:59pm (3 år sen)

  Åååh, jag får sötbryt här! De där enorma byxorna som ändå är pikusmå! Och det fjuniga håret, och det lilla örat, och den lilla tummen under den stora ärmen! Och så FOTOR på det! * hjärtögonsmiley *

  Här följer ett långt stycke med mitt ohämmade tyckande angående bilder: Jag vill ha som princip att ju äldre barn, desto färre bilder, och alltid "värdiga" bilder. Ingen nakenfis med mosad avocado i hela fejset alltså, fast han skulle vara hur gullig som helst! Och självklart inga könsorgan. Blev helt paff när folk i mammagruppen på facebook delade ultraljudsbilder av barnets snopp med en blå cirkel runt, att SIII NU, vi väntar en POJKE, HÄR ÄR HANS SNOPP TITTA PÅ HANS SNOPP HAN HAR EN SNOPP!!1 Jag vill också skriva värdigt om mitt barn, så fast jag skulle vara hur trött på kakka och spyor och skrikande så vill jag inte klaga offentligt utan skickar sms till mamma om jag behöver få ut lite frustration. Gemensamt för allt det här är väl att barnet som större skall kunna titta tillbaka på mina fb-statusar om honom utan att skämmas eller bli ledsen eller få skuldkänslor. Däremot tycker jag man kan få klaga på trötthet eftersom typ alla småbarnsföräldrar är trötta. :P Men inte "Ungen skrek från 02 till 06, jag blir gaaalen!" utan "I natt har jag sovit hela två timmar... Hoppas det blir bättre så småningom!"

 • Julie 16/03/2018 11:03pm (3 år sen)

  Jag är relativt restriktiv, mest för att jag inte vill spamma ner mina bekanta med bebibilder totalt, såå intressanta är ju inte mina barn för de som inte är emotionellt investerade :) vi startade en hemlig grupp på FB när Odin föddes där alla släktingar och vänner som vill se bilder på honom får vara med. De som inte vill ha flödet fullt slipper alltså. Praktiskt. Den andra orsaken till gruppen var det här som många tänker, att det blir pinsamt eller jobbigt för barnen när de är större att det finns en massa bilder på internet, men jag tänker inte längre så. Internet och some är norm, och det är inget konstigt att finnas där. Det enda jag nu är noggrann med är naket och "roliga pinsamheter", dvs sådant som jag inte själv uppskattat att någon annan lagt upp på mig. Gruppen är numera rätt inaktiv.

 • Jenny 16/03/2018 11:17pm (3 år sen)

  Ja har svårt att hålla mig ifrån att lägga upp bilder på de underbara små lifven. Men jag har begränsat det till instagram. Lägger nästan aldrig ut bilder på barnen på fb. På instagram har jag ett privat konto som jag försöker hålla ganska litet och för personer jag känner och som jag tänker har ett intresse av mig och min familj.

 • Linda 17/03/2018 7:36am (3 år sen)

  Jag lägger aldrig ut bilder på mina tre barn, för mig handlar det om deras integritet och att jag vill skydda dem. Tids nog får de välja själv om de lägger ut bilder av sig själva men nu när de är små så bestämmer jag. Jag brukar också fundera på vem som är rikigt genuint intresserad av att veta hur mina barn ser ut. De som.är intresserade av dem så får gärna komma hem till oss och hälsa på. Och så är det ju det där om att egna barn alltid är sötast! Våra barn är sötast för oss och ert barn är sötast för er och så ska det vara :) och så verkar en del bloggare bara sätta ut bilder på barnen som.utfyllnad i bloggen..

Skriv en kommentar