NÅ HEJ OCH EN PODD!

fredag 23 november 2018 - 10:08 | 0 Kommentarer

Men herregud seriöst, är det TVÅ MÅNADER sedan jag bloggat senast? Jag visste ju att det är ett tag sedan men TVÅ MÅNADER?!

VARFÖR DENNA RADIOTYSTNAD? Nå låt mej berätta. I somras började jag känna ett otroligt sug efter att börja använda min hjärna till annat än fundera på babybajs och hur söt min Spunk är. Sagt och gjort, jag började frilansa en dag i veckan (det man får när man är mammaledig, jobba på söndagar). 

Att komma tillbaka till ett professionellt skrivande tog ganska mycket krafter, vid sidan av att hålla ett barn i liv. Så vi  kan nu bara säga att all min skrivarkreativitet har gått till jobb.

OCH EN SAK TILL. Jag och min underbara vän Olivia har startat en podd som har lansering idag! Den är UNDERBAR! Den är VIKTIG! Den är min form av VARDAGSAKTIVISM!

Queerents är en regnbågsfamiljepodd där jag och Olivia pratar om hur det är att vara queerförälder, om könssensitivitet i uppfostran och småbarnspedagogik, om kön och könsroller och förstås om typ babybajs och hur trötta vi är. 

Vi strävar efter att komma ut med ett avsnitt i veckan, men eftersom vi mellan oss har tre barn, alla under 1,5 år, så går vi enligt de inspelningspremisser vi har. Och det kommer att synas och höras i podden. Podden finns än så länge på Soundcloud och Spotify, den borde också dyka upp på Itunes snart. 

Det vore superkul om du lyssnade! <3 

profil soundcloud

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar