467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

OLIKA LÖRDAGSSAKER

Skrivet av Catariina Salo 02.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

IMG 3267Världens enda finlandssvenska Miss Gay Finlandar, Catariina Salo och Melanie Orenius. HUR BRA?

 

I dag steg jag och Mira upp en timme för tidigt för att ta ett för tidigt tåg till Karis. Orsaken till debaklet var att jag inte kollat upp tågtiderna ordentligt, eller helt enkelt inte förstått vad jag läst eftersom klockan inte är min styrka. När jag insåg misstaget, efter att biljetterna var köpta, satte jag mej naturligtvis ner och grät, gravid som jag är. Nåja, en extra timme i Karis har aldrig skadat någon, speciellt inte som det var Raseborg Pride.

Så otroligt fint ordnat och så sjukt fin Pride. Är så glad över att människor orkar ordna sånahär evenemang, att folk igen och igen lägger sin fritid på att 1) synliggöra strukturella problem 2) fira kärleken och allas lika värde. Här kan ni förresten läsa det lilla hälsningtalet jag höll i Karis i dag.

En rolig grej som hållit upp mitt pissiga grävidhumör de senaste veckorna är förresten att jag kommit in på en kurs jag sökt till. Jag ska få skriva med Mia F och Monika F under året och jag är så fruktansvärt glad över det, tror det är exakt vad jag behöver nu. Det känns som att det behövs något för att lyfta humör och självförtroende nu småningom.

En annan bra sak som hände mej igår, var att min vän Daniel fick mej att inse det fina i att äga en chromecast. Har i ååååååratal tänkt att jag borde "skaffa en såndär sladd så man får datorn till tv:n", men är minst intresserad i världen av att ta reda på hur teknik funkar så det har nu inte blivit av. Men NU KAN JAG SE NETFLIX PÅ MIN TV och min livskvalitet sköt i höjden. Det kan faktiskt hända att jag inte kommer att göra annat hemma nu än ligga på soffan och se på serier. Det är förresten faktiskt exakt vad jag gjort hittills också, men nu kan jag se det från en liiiite större skärm.

Nähä, nu ska vi se om vi lyckas få höra några ljud från magen. Vi har en såndär doppler som det ska gå att höra bebins hjärtljud med, men vi har inte fått det att funka en enda gång. Nå, en gång till kan vi väl testa.

Hej då!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar