PAJEN JAG INTE BAKADE OCH UTTERN JAG INTE SÅG

tisdag 8 augusti 2017 - 18:30 | 4 Kommentarer

IMG 2247IMG 2252IMG 2251IMG 2254IMG 2249IMG 2250IMG 2248

Det är ju då inte jag som bakat pajen. Eller fotograferat den. Det är min Linnéa som var här och hälsade på med sin Elvis, som ligger bakom mästerverket.

Vi har också haft besök av media. Igår var Yle Vega Östnyland här och gjorde en direktare och i dag var en reporter och en fotograf från Östra Nyland hit på visit. Jag sa säkert en massa intressanta och smarta saker, både i radio och till printmedia. I alla fall talade jag vitt och brett om uttern eller järven eller vad det nu var som Mira och Noora sett i söndags. 

Efter en dags jobb och lite allmänt angstande (angstar extra mycket nu känns det som, vadan kommer detta?) ville jag ut och ro för att CLEAR MY HEAD, ni vet. Herregud den här sjön, eller träsket, så fullt av växtlighet! Det kan visserligen se rätt vackert ut, men jag skulle aldrig sätta min fot i vattnet. Vilket är lite synd eftersom bastu + sim är bästa sommarkombon. Ja och sen den där järven då, eller mårdhunden eller uttern som bor här. Den vill jag inte springa på ensam i vattnet.

Nåja, det var skönt att ro ut en sväng och LUKTA PÅ HAVET, tänkte jag säga men det är ju en sjö.

Quentin anpassar sej långsamt. I dag vågade han komma ut på trappan. Det finns nog ingen risk att han skulle springa iväg till skogs, så ynklig som den lilla stackaren är. Love his little furry face.

En och en halv vecka till. Är fortfarande rätt ok med allt. Lite sugen på snigelpizza från Piece n Love tho.

4

Kommentarer

 • Annica

  08.08.2017 20:48 (4 månader sen)

  Ju äldre jag blir desto mera känner jag av mina hormoner. Blir 40 nästa år så jag hoppades det skulle bli lättare med åren men tyvärr verkar det vara tvärtom. Känner ordentligt av både ägglossning och mens. Gråter lätt vill bara äta choklad ligga i sängen och tycka synd om mej själv. Varit gråtmild svullen godissugen och ägglossning på gång. Köpte cokis,chips,chokoplatta på samma gång och hoppades ingen såg. Vill bli man i nästa liv! Hade män mens skulle de vara sjukskrivna och få choko gratis av samhället.

  • Catariina Salo

   08.08.2017 22:03 (4 månader sen)

   Oh hjälp! Jag hade hoppats på att det skulle vara tvärtom. Men ack och ve, så är det säkert.


 • Johanna

  10.08.2017 19:07 (4 månader sen)

  Hej från en som brukar vistas i Lappträsk ibland: Det brukar nog gå bra att simma i lappträsket! :) Det finns en allmän simstrand inne i kyrkbyn, där är det inte speciellt mycket växtlighet. :) Ha en fin vistelse där!

  • Catariina Salo

   11.08.2017 08:29 (4 månader sen)

   Hej du! Ja säkert går det bra i byn eller på andra ställen, men där vi är är det tyvärr helt omöjligt. :)) Men vi hittade en ljuvlig strand i Liljendal också! Jee!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.