467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

PENSIONÄRSPROMENADER OCH NYA FÖRSÖK

Skrivet av Catariina Salo 08.05.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

vessatrappa

Det var en fullständigt ljuvlig dag igår. Redan klockan 11 (på en söndag!) cyklade jag iväg för att hämta ett par Levi's som jag köpt på Facebook (satt alldeles perfekt, för ovanlighetens skull när det gäller mina nätloppisköp) och märkte då att det är en utedag.

Så exakt som resten av södra Helsingfors begav vi oss ner mot vattnet, Brunnsparken och bullarna på Ursula. Efter kaffe, bulla och promenad var det skönt att ligga i soffan precis hela resten av dagen. Så där som en ska på söndagar.

Sen såg vi det nyaste avsnittet av The Handmaid's Tale och jag blev förbannad igen. Varför ska jag kolla på den där serien när jag bara blir arg? Samtidigt gillar jag lite att hata på den och vill förstås veta vilka fruktansvärda saker som ska komma till näst. Den ger mej i och för sej också ångest, så frågan är ju om det är värt det.

Efter att jag slutade jobba på Yle har min söndagsångest så gott som helst försvunnit, så nu såhär på måndag morgon känns livet rätt bra. Kollar kalendern lite för att vara på det klara med vad jag ska hinna med under veckan och myser för att det händer massor bra saker (mer om dem i ett senare inlägg).

På onsdag ska vi till kliniken på efterkontroll. Då ska vi också planera hur vi går vidare. Jag har egentligen inte orkat tänka på framtiden eller hur vi ska fortsätta efter missfallet, men nu börjar det småningom kännas ok att plocka fram tanken. Vi pratade också om det igår på vår pensionärspromenad och sa att vi fortsätter som vanligt, alltså vi testar igen nu direkt.

Fast om det skiter sej eller om vi får missfall igen tror jag min kropp behöver en stunds vila. Speciellt vid missfall, huj fan så hemskt den där veckan efter abortpillrena var.

Nåja, nu kör vi igång den här veckan! Go go go!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar