467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

Popping cherries

Skrivet av Catariina Salo 14.01.2017 | 0 Kommentarer

Olika saker jag gjort för första gången den senaste veckan:

- Filmat och redaktörerat (jaja, jag vet att det heter något mer grammatisk riktigt) vår dokumentär om Emil & Olivia ensam (eftersom min fotograf Frida latar sej i Australien av alla ställen. Frida jag är inte ett dugg avis och är så nöjd, så nöjd att vara här hemma i slaskvädret!) (Skoja, kan du komma hem snart??) Det gick bra, och fattar ni att den här dokumentären kommer att bli plain GULD? Maj gad vi är så viktiga saker på spåren. I höst på Yle Fem, jag lär nog informera er sen närmare.

- Börjat vuxenstudera. Ska läsa en examen i media. Men det har du ju redan, är det nu kanske nån som skriker, och det stämmer visserligen. I den här vuxenutbildningen kommer jag att fokusera på grafisk design och foto, inte på film&edit som var mina tidigare huvudämnen (hehe, spännande det också för under min studietid hade vi inte en enda kurs i edit, trots att vi "blev" "klippare". satt mest och grät i klipprummen på skolan. Säkert därför jag fortsättningsvis gråter varje gång nån ens visar en Avid-logo åt mej). Är fruktansvärt pepp på att lära mej nytt!

- Fått hormoninjektioner. Min menscykel är helt fucked up och min mens började nio dagar för tidigt (wtf, frågade jag kliniken. Nå du hade nu bara en kortare cykel, allt väl, sa dom) (???) vilket betyder att jag nu fått börja hormonsprutorna. I tre kvällar har Mira (thank god för privat sjukskötare) injicerat mej med hormoner. I lika många kvällar till ska vi hålla på. Sedan antar jag att det ska injiceras något som startar ägglossningen och så inseminerar man igen. Vet ju inte så noga eftersom har lite svårt att förstå allt som sägs och görs på kliniken (hehe?).

- Sjungit med till alla låtar i Forrest Gump samtidigt som jag gråtit pga sorglig film (okej halva för sen var jag tvungen att komma i säng).

IMG 9907Tja, ser väl inte så farligt ut.

IMG 9909Ibland måste jag ändå skrika till lite.

IMG 9929Bonusbild: det en ser när en sitter ner på vessan på min skola. Som är en yrkesskola. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar