467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

PRIDEFREDAG

Skrivet av Catariina Salo 01.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

IMG 0293IMG 0319IMG 0306IMG 0329IMG 0328IMG 0326

 

En måste ju vara originell i prideparaden, tänkte jag och började pyssla en regnbågsfeministtröja. Gott och väl, den blev nästan lika snygg som referensbilden på Pinterest, men jag hade ju skitit blanka fan i materialen jag använde. Så det glitterlim som jag generöst sprutade på tröjan har ju inte torkat än - och jag ska iväg på paraden om två timmar. En ska fan inte lita på att jag kan pyssla något - förutom blöjkakor.

***

Det kom ett kuvert på posten med fyra armband, två var åt mej och Mira. Det stod inget annat än Happy Pride och vår adress på kuvertet. Ingen avsändare. 

Rätt snabbt luskade jag ändå ut att det var min systerdotter som gjort armbanden och min svägerska som skickat dem. När jag sände iväg ett tårögt tackmeddelande fick jag som svar att 11-åriga Cajsa och hennes kompis Emma (tillsammans med sina syskon) gärna vill ge en del av vinsten på sin armbandbusiness till Regnbågsankan.

När jag hörde det här började jag ju bröla ännu mer, jag har tydligen inte riktigt kontroll över mina känslor den här veckan, kärlek och Pride och allt ni vet. 

Men så jag tänkte tipsa om Cajsas och Emmas armbandsfabrik. Ett armband kostar fimo (5€) och tre kostar kymppi (10€). Och en får förstås bestämma pärlsort och text själv.

***

Nä nu måste jag sätta igång och planera om hela min outfit för dagen. Tjingeling och happy paraddag!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar