467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

PRIDETISDAG

Skrivet av Catariina Salo 27.06.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

FullSizeRender 1Nä men lutar mej käckt mot en flagga bara.

 

Dagens finaste nyhet, en ny symbol för könsneutrala toaletter! I övrigt har jag mest stört mej på dagens nyheter, på Sevendays Instagramkonto hann jag redan öppna mej om pinkwashing och pink money -> @Sevendays.fi

Trots min frustration över kapitalsimen överlag och pinkwashing i sej, så har jag köpt både nya Nike Air Max och en massa regnbågsprylar i dag. Jag erkänner, jag är inget annat än ett offer för min samtid.

För övrigt kan jag berätta att jag just nu sitter och kollar på Allsång på Skansen. Jag har alltid fnyst åt programmet men nu märkte jag mej sjunga med i Är du kär i mej ännu Klas-Göran. (Dessutom var Sabina Ddumba med och hon är OTROLIG.)

Kanske jag nu har blivit en sån som tittar på Allsång varje vecka, varje sommar.

Kommentarer

 • Michaela 28/06/2017 9:51pm (3 år sen)

  Alltså,det här med toaletterna. Jag antar att de är för vuxna då? För tänk såna i en högstadieskola! Jag personligen skulle inte ha nåt emot att gå på en sån toalett,men jag vill INTE att mina döttrar ska göra det. Minns alldeles för tydligt hur hormonstinna tonårspojkar beter sej... och då hade vi skilda vessor. Och ja,nånstans ska man börja ,men det här måste vara vuxnas kamp,inte våra barns.

  • Catariina Salo 29/06/2017 8:03am (3 år sen)

   Men det kan väl finnas av alla toaletter? Och om det är bara en vanlig vessa med en dörr som man låser? Det är ju så vi har hemma också. Det behöver faktiskt inte vara en så stor och skrämmande grej.

  • Catariina Salo 29/06/2017 8:56am (3 år sen)

   Jag tänker också på transbarnen där ute, de behöver också en möjlighet att tryggt kunna använda toaletter.
   Det handlar inte om "barns eller vuxnas kamp", det handlar om att ge alla lika och trygga möjligheter - barn som vuxna.

Skriv en kommentar