467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

Queerents vinner mark

Skrivet av Catariina Salo 21.05.2019 | 0 Kommentarer

Queerents vinjett

När jag och Olivia började podda var det mest för att få utlopp för våra tankar och vår frustration. Det eskalerade ganska snabbt och ämnena blev alltmer breda och allmänmänskliga. Personligen tycker jag det är viktigt att ta upp det här, för det är något jag saknat i en finlandssvensk kontext.

Jag visste inget hur det var att bli regnbågsförälder, heck, jag visste inget om hur man skaffar barn som kvinnopar! Nu är jag klokare och tänker att någon kanske kan dra nytta av det jag gått igenom.

Vår podd Queerents samarbetar nu med HSS, KSF och ÅU - vilket betyder att man i framtiden hittar ett nytt avsnitt på hbl.fi, vbl.fi och abounderrattelser.fi.

Här kan ni gå in och läsa en artikel om mig, Olivia och podden.

Kanske vi kan börja ha en liten dialog här på bloggen, berätta vad ni undrar över eller vad ni vill att vi ska ta upp! Vi skulle så gärna höra vad ni har att säga. :))))))

8

Kollar ni riktigt noga (eller bara kastar en blick) på våra promobilder så inser ni att jag inte hunnit tvätta håret. Och att det bara är ett barn på bilden istället för tre. Det är ju sånt som händer när man är två arbetande föräldrar som har tre barn allt som allt och ska försöka passa ihop tider. ¯\_(ツ)_/¯

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar