RHODODENDRONONONON OCH URVATTNADE MUIJIR

söndag 18 juni 2017 - 10:48 | 5 Kommentarer

IMG 9666IMG 9665Jag försöker fejka att jag är i Alprosparken i Haga, The It Place för uppdatering på sociala medier den här veckan. Sanningen är att jag är i Koffaren och runt mej skränar måsar och fulla människor och roskisarna svämmar över av picknick/ölnick-skräp.

 

Ay caramba! Den här veckan har känts som ett år, minst. Det har hänt så mycket, känts så mycket, varit så mycket. 

Jag inser nu att jag satt upp den här veckan som ett mentalt mål. Saker ska klarna, bli färdiga och funka efter den här veckan. Sen är det LUNE, sen återgår jag till vanligt liv och kanske till och med lite lägre hastighet än vanligt liv.

Lo and behold, det verkar ha lyckats! Under veckan har det skett embryomontering, klippdeadlinen möttes (med lite marginal t.o.m.!), alla de närmast inblandade såg dokumentären och gav sina godkännanden (HUGE milstolpe, herregud så jag varit nervös), jag hade min allra sista terapitid och sommaren kom (iaf för några dagar)

Efter allt det här är jag liksom helt urvattnad. Jag brukar ibland ta min tillflykt till Stockmann (maj gad sån kapitalist!) när jag är utvattnad, att titta på vackra glas- och keramikkärl är lugnande på nåt perverst sätt. Det liksom biter av tiden och känslan. Den här gången bet jag av genom att köpa en silverskjol och en glittertröja istället. 

Vill också berätta om min totala loppisflaksi, men kanske det får bli till senare. Iaf har jag nu hela sommarens garderob - till så väl parköl som namngivningsfester - fixad, courtesy of Punavuori kierrättää, Fida, Frälsningsarmén och Stockas rea. Halleluja.

Kategorier:

lifvet

5

Kommentarer

 • Puva

  18.06.2017 11:39 (6 månader sen)

  Goodness, vad skönt för dig! Och HAHA har exakt samma Stockametod för att rensa skallen! Dom får aldrig stänga det varuhuset. Tänk hur många minikriser som förhindras med vackra ting.

  • Catariina Salo

   18.06.2017 12:18 (6 månader sen)

   HAR DU?! Trodde jag var den enda i världen. Så skönt, Stockametoden FTW! Kanske vi kan skriva en självhjälpsbok på ämnet. <3 <3

   • puva

    18.06.2017 23:56 (6 månader sen)

    Tror vi behöver fondbidrag för att skriva internationell guide i ämnet.


 • La Dolce Musica

  19.06.2017 21:23 (6 månader sen)

  Läser gärna er internationella guide om detta :D


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.