467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

Sex sprutor senare

Skrivet av Catariina Salo 18.01.2017 | 1 Kommentarer

Taggar:

Nu har jag blivit injicerad med hormoner i sex dagar. På ultraljudet imorse såg min livmoder "wow riktigt bra" ut och två äggfolliklar hade vuxit till lämplig storlek.

Det betyder att två ägg kan eventuellt bli befruktade vid nästa insemination, som är i morgon eller på fredag. Som jag förstår det är det alltså dubbelt så goda chanser att bli gravid, men eventuellt också tvillinggraviditet. 

Tre folliklar kunde tydligen också ha mognat, då hade vi varit i pisset och typ måst stå över en månad. Risk för trillinggraviditet ska en tydligen inte bli utsatt för. Eller så tolkade jag det i alla fall.

Jag trodde också det var färdigt med att pissa på stickor, men nu ska jag ändå göra ägglossningstest för att veta om vi ska sticka den sista sprutan (den som hjälper äggen lossna) ikväll eller imorgon.

Intressant att det jag tycker är jobbigast i den här processen inte är att bli stucken i magen eller petad i underlivet stup i kvarten, utan det här med att pissa på stickor. Det måste vara psykologist tänker jag, hela det där med att vänta på ett resultat där en möjligen blir besviken.

Oh well, iväg och köpa pisstickor då! Pissticka, låter som ett glåpord en kunde ha fått höra i lågstadiet.

FullSizeRender 2Varsågoda, en kavalkad på injiceringsbilder. En bild för varje kväll. (Jo, jag har ALLTID samma byxor på mej hemma.)

Kommentarer

  • Famnen redo/Karin 18/01/2017 5:39pm (3 år sen)

    Heja heja! Snart blir det spännande på riktigt igen, huhhuh ändå.

    • Catariina Salo 18/01/2017 8:08pm (3 år sen)

      Ja verkligen HUHHUH! Både vill och vill inte ha spänningen. Apua, tänk när/om en blir besviken sen igen!

Skriv en kommentar