467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

SO I'LL START A REVOLUTION FROM MY BED

Skrivet av Catariina Salo 02.02.2018 | 2 Kommentarer

Kategorier:

IMG 7667En trött och sliten muija tillsammans med en fräsch Muffins i snöinfernot.

Om jag gör nåt intressant om dagarna längre? Nä inte så värst. Nu har jag dessutom legat i sängen i snart två dygn för att jag har så jäkla ont i ryggen, nåt med en nerv i kläm, typ. Försökte mej på en liten outing igår med Cia, men fick ge upp och gå hem för jag hade så ont att jag ville spy. Det enda som funkar är horisontalläge, stå och gå gör ont - sitta är sämst. 

Det värsta är nästan inte ens värken utan att det blir så JÄVLA TRÅKIGT att ligga still i samma läge dag som natt. Jag blir sjukt rastlös och kan varken koncentrera mej på böcker eller poddar. (Nu kom som tur en ny säsong av New Girl på Netflix, har tittat mej fram till avsnitt 9 av 22 redan i dag.)

På grund av horisontalläget kunde jag inte heller delta i demonstrationen mot aktiveringsmodellen (insert den här låten av Oasis). Lord knows att jag hade velat vara där. Är, som många andra, så in i ryggmärgen trött på Sippes regering och den här aktiveringsmodellen bröt kamelens rygg. Äh, egentligen har kamelens rygg varit pajad ganska länge. Men kudos till alla som har tagit sej till jobbet - eller jobbar hemma - utan att marra i dag, trots att det säkert varit lite invecklat. Det är ändå inget mot vad de arbetslösa och sämre ställda har det. En strejk ska trots allt påverka samhället, annars är den väl inte till nån nytta.

Men du, har du tips på vad jag kan göra i min tristess? Vad ska jag se på när New Girl är slut? Vilka poddar borde jag ändå försöka koncentrera mej på? Hur ska jag oooorrrrrka ligga här ännu? Eller better yet, hur får man bort nervkläm?

PS! Jag har också ett tips, ett bloggtips! Kolla in Emilia som nyss börjat blogga här på Sevendays! Så glad att ha henne här!

Kommentarer

  • Catta 02/02/2018 10:28pm (3 år sen)

    Alltså, jag är helt hooked av podden ”by the book”. Så rolig! Dom läser en självhjälpsbok före varje pod o lever enligt den i två veckor.

    Kämppa! Inte länge kvar nu!

  • Ennet 07/02/2018 10:10pm (3 år sen)

    Titta på ”Please like me” på netflix,så himla bra serie! Om du har HBO så ”Better things”, helt superbra.
    Och sen Lerins lärlingar på SVT play,en av de finaste dokumentärserier jag nånsin sett!

Skriv en kommentar