SOME-FÖRBUDET

torsdag 8 februari 2018 - 08:04 | 6 Kommentarer

IMG 7791Fattar ej hur det kan vara uppförsbacke in till Kvinnokliniken! Hälsningar från alla höggravida någonsin.

Egentligen hade jag tänkt skriva om hur min mamma varit på besök och bakat örfilar och stekt spenatplättar och om mina tankar kring rätten att få barn och att hyra ut sin livmoder, som Peppe och Magnus pratade om i sin podd (nu såg jag att de fortsatt prata i nya podden, den har jag inte lyssnat på än), men nu blir det inte så.

Jag var igen in till Kvinnokliniken på onsdagen för att mitt blodtryck bara inte sjunker. Bebin mår fortfarande bra, så det är jag som får ta smällarna nu - som tur. Med ett blodtryck som inte verkar ge med sej trots medicinering, och med förhöjda levervärden sa läkaren att nu är det dags att SUPERVILA. Inget hängande på stan (nå det gör jag inte), inga tunga besök, inget maratontittande på serier och tv - och INGET SOME. Eller hen sa inte att jag inte FÅR vara sociala medier, men att det inte är bra att ligga och scrolla. Är lite osäker på om det är pga att det triggar till huvudvärk eller pga att det ofta triggar till andra saker, typ upprördhet. Eventuellt båda. 

Så nu hörni, nu ska jag ligga och titta i taket och ha det tråkigt. Läsa böcker får jag, så länge det inte är spännande deckare. LOL. Lol och suck.

Anyways. Får väl vara lite anarkist ibland och blogga när jag orkar. Annars får ni väl typ hålla tummarna för att blodtrycket ska sjunka och huvudvärken ge med sej.

Hej då!

Kategorier:

gravidbloggen

6

Kommentarer

 • Caroline Eriksson

  08.02.2018 09:37 (14 månader sen)

  Jag sänder styrka och ett lugnare blodtryck till dig <3

  • Catariina Salo

   08.02.2018 10:58 (14 månader sen)

   Puss o tack!


 • Leena

  08.02.2018 09:45 (14 månader sen)

  Det är nog hälsosamt att ta paus från some-världen ibland. Försökte precis övertyga tonårsdotter att pausa en dag från instaflödet för att hinna med allt annat hon inte tycker hon hinner med. Vet inte hur bra det gick egentligen. Du kan väl ta och introducera din bebbe till din favoritmusik där du ligger och vilar? Roligt det där att de lär känna igen samma musik de hört i magen sedan då de fötts. Ta hand om dig och din bebis. Hälsar Leena

  • Catariina Salo

   08.02.2018 10:58 (14 månader sen)

   Så sant så sant! Ligger faktiskt på soffan och läser en bok om Kent OCH lyssnar på Kent i detta nu. :))


 • Annica

  08.02.2018 13:07 (14 månader sen)

  Skönt att bebisen mår bra! Hoppas ditt blodtryck ska bli bättre. Håller tummarna för er båda!
  Ja en somepaus kan vara bra. Så mycket onödig tid som går till att bara titta på en sak till och så går tiden.


 • Peppe

  08.02.2018 18:30 (14 månader sen)

  Fint att babyn mår bra och snart är hen ute! Ser mycket fram emot dina tankar kring surrogatmödraskap!


Skriv kommentar