467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

SÖNDAGSCHILL

Skrivet av Catariina Salo 17.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vilka fantastiska tips på maträtter i förra inlägget, tack för det! Tänker att får testa dem lite i ordning så där, skriva en lista och så.

Idag gjorde jag min favoritsallad, couscoussallad med pesto och kryddgurka. Den kan varieras på oändliga sätt. Nu blev det grönkål, tomat, gurka, pirkkas salladsost i olja, couscous, pesto och kryddgurka. Mycket gott. Imorgon ska jag testa ett av era tips! 

Jag var och kollade på en F A N T A S T I S K lägenhet i dag. Det är inte som att vi måste flytta, vi har egentligen en helt bra lägenhet, men vårt kök är så fruktansvärt litet och det finns ingen vettig förvaring här. Så, den lägisen jag såg var alldeles underbar och hade ett så jäkla fint kök och så galet mycket bortgömd förvaring, MEN den är 400 euro dyrare än den vi har nu. Så logiken säger NEJ, det är inte värt det medan allt annat säger JAAA MEN TAA DEN NU BARA.

Tänkte att vi låter det vila nu ett dygn så kanske vi får vårt svar av universum, om det är rätt att ta den här lägenheten. 

Nåh.

Precis nu gick vår tvättmaskin sönder så jag vet inte, känns som de där extra 400 i månaden nu går till en tvättmaskin istället.

Här lämnar en beslut till universum och allt en får är söndriga maskiner!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar