467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

TISDAGSBRÖST

Skrivet av Catariina Salo 13.06.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

IMG 9401Alltså jag vet inte om jag skulle vilja jobba i ett spermalaboratorium. Och varför heter det spermalaboratorium, där behandlas väl också äggceller? Mene ja tiedä.

 

Igår sköts det in ett befruktat ägg i min livmoder. Därinne verkar det väldigt gosigt, för när läkaren undersökte för en vecka sen sa hon WOW VAD FINT DET SER UT HELT SOM UR LÄROBOKEN. Då har jag alltså ätiti hormoner tre gånger om dagen i två veckors tid. Nu tar jag dessutom vaginala horminpiller - också tre gånger om dagen. 

Så lilla drakägg, du har alla möjligheter. Carpa diemet och fastna därinne nu. Annars åt jag mej sjuk på sushi helt i onödan igår.

När jag hade kroppen full av gravidhormoner då före missfallet, gjorde det så jäkla ont i brösten hela tiden. Så om ni ser nån som går runt och känner på sina bröst idag är det troligtvis jag.

Kommentarer

 • Famnen redo/Karin 13/06/2017 12:54pm (3 år sen)

  Jag håller tummarna! Hoppas ägget nu förstår att riktigt gosa in sig i slemhinnan. Visst är det lite märkligt att få beröm för kroppsdelar man inte medvetet har gjort nånting åt? Jag fick höra att jag hade jättefina äggstockar. Man bah: "Tack, jag har jobbat hårt med dem.". :D

  Jag funderar ibland på hur det känns för spermadonatorerna att gå in på labb och kliniker för att donera. Är det liksom svårt att få till det i den miljön? Och blir man stressad om det tar länge? Jonas Gardell har gjort ett rätt kul ståupp-nummer på temat: https://www.youtube.com/watch?v=ddsgdrM5tgk

  • Catariina Salo 14/06/2017 1:15pm (3 år sen)

   HAHAHHAAA kollade klippet. :D

   Nä men jag har tänkt på samma, känner de sej utnyttjade tro? Eller är det bara helt ok för dem?

   Jag känner mej iaf alltid lite utnyttjad varje gång jag får ultrastaven uppkörd in le vagine. :///////

Skriv en kommentar