467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

TRE BRA HELGSAKER

Skrivet av Catariina Salo 30.10.2017 | 1 Kommentarer

Bra saker som hänt under veckoslutet:

1. Vi tror att vi kommit på ett namn åt Drakisen. Måste ännu se och känna på det en stund innan jag vågar säga att det nog blir så. Vad är i ett namn egentligen? Nå ganska mycket. Vi har bollat med en hel massa namn och sånt vi har tyckt ska passa en dag, har känts helt oacceptabelt följande dag.

Märker också att vi av någon outgrundlig anledning fastnat vid flera namn som börjar på E och L.

2. Bokmässan! Jag ser så framemot den varje år, men nu var jag lite orolig hur jag skulle våga och orka. Ni vet, en massa folk, en massa intryck, en massa bekanta. Jag har ju mest umgåtts med Quentin den senaste månaden.

Min kompis Karin höll mej i handen och lotsade vägen in till mässan, och det var tur, för annars kanske jag helt och hållet skulle ha stannat hemma. Sen gick jag runt med min styvmor i några timmar och lyssnade på lite föredrag innan jag darrande styrde stegen mot den finlandssvenska avdelningen. Där plockade jag på mej de böcker jag var ute efter, hejade och mojade på bekanta och promenerade sedan raskt ut till spårvagnen och begav mej mot hemmets trygghet. 

Jag missade i princip alla de diskussioner jag hade velat se på lördagen, men jag var i alla fall där. Det får en vara nöjd och glad med tänker jag.

3. På söndagen gick Mira och jag på brunch och jag åt efterrätter tills jag sprack, sen tittade vi på serier resten av dagen och det var så jäkla skönt. Vi har nu Stranger Things 2 avklarad. Jag är lite kluven till serien, helt enkelt eftersom jag är RÄDD. Men visst är den ju sevärd.

Den här bilden får representera veckoslutet:

Nu är det måndag och jag har ångest som vanligt. Att toodeloo bara, hoppas du har en ångestfri dag och får en fin vecka!

Kommentarer

 • Blygis 02/11/2017 1:08pm (3 år sen)

  På tal om ångest, vad är dina bästa tips för att klara dig igenom en superångestfylld dag? Finns det något som lättar på ångesten för dig? :)
  Kram

  • Catariina Salo 02/11/2017 1:35pm (3 år sen)

   Bra fråga! Förr har jag tydligen tagit till jobb och organisering av saker när ångesten slagit på. Nu när jag inte kan göra det har det stundvis känts oöverkomligt med ångesten, men grejer som att läsa, tvätta och vika kläder funkar ibland.
   Jag kunde skriva ett skilt inlägg om det här faktiskt, tack för idén! <3

Skriv en kommentar