467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

TRE SAKER SOM HÄNT SEN SENAST

Skrivet av Catariina Salo 05.06.2018 | 3 Kommentarer

Kategorier:

IMG 1237Hur man ger sitt barn en skev självbild ända från start.

Alltså jäklars vad trögt det går här. Ni vet, dels har jag svårt att hitta tid att skriva (direkt en skrivit ett par meningar vaknar ändå barnet), dels tänker jag att ingen nu väl är intresserad av att läsa vad min amningshjärna (alltså ATT det är en real thing) har att komma med.

Tre saker som hänt sen senast:

1.
Vi hade namngivningsfest. Påminn mej att aldrig mer ordna fest med en tremåning i huset. Puh! Själva festen var väldigt fin och alla gäster var underbara, men själv svettades jag mest med att se till att allt var färdigt och däremellan vaggade jag en skrikande bebis. Min panik smittade förstås av sej på Drakungen och hon lugnade sej aldrig. Någon ettårsfest lär det inte bli om jag får bestämma. Hehe.

2.
Bebis är glad. Jorå, hon har sina stunder, lillkommandoran. Hon ler, jollrar, tar kontakt, kramas och är allmänt supermysig - när hon inte är arg. Det är ju spännande på det viset också att en aldrig riktigt vet vad som kommer att hända. Hon går från 0 till 100 på en millisekund, varje timme är en galen bergochdalbana. Bra att ungen har temperament, brukar jag tänka.

3.
Det blev sommar?! Ja herregud, vem hade trott det. Vi har tränat på park lyfe och det har gått rätt bra. Det nya som kom iom moderskapet är att jag inte känner nån press att CATCHA BRUNA, som jag alltid tidigare gjort. Är helt nöjd med att sitta i skuggan eller under paraplyet med Louna.

 

Jaja. Snart är det midsommar och efter midsommar kommer Prideveckan och sen är det semestertider och PLOPP så är väl SOMMAREN REDAN FÖRBI. Jaja. En får väl passa på nu då. (Alltså vi ligger inne och tupplurar för tillfället.)

Kommentarer

 • Annica 06/06/2018 9:31pm (2 år sen)

  Nej så sööt! Hoppas ni mår bra alla tre!

 • Conny 08/06/2018 5:31pm (2 år sen)

  "midsommar, prideveckan och semestertider" Underbara tid på året!

 • Michaela 09/06/2018 8:14pm (2 år sen)

  Ååh så söt hon är :) jag är nyfiken på hur man uttalar hennes namn? Ska man liksom säja ”Luna” eller ”Loona” ? Och vad fick hon för mellannamn ? Hälsningar sjubarnsmamman som snart ska döpa minstingen <3 ps. Tack för en genuint kiva blogg!

  • Catariina Salo 12/06/2018 12:49pm (2 år sen)

   Man säger LÅONA, liksom jättefinskt uttal. :)) I mellannamn heter hon Leia Lucia och hon fick mitt efternamn.
   TACK FÖR ATT DU LÄSER och lycka till med dopet! (Kan tänka mej att det är besvärligt att hitta på namn och mellannamn åt sju barn...? :D )

Skriv en kommentar