467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

Trööööööööööööööött

Skrivet av Catariina Salo 16.11.2016 | 1 Kommentarer

Taggar:

Sitter här och vänta på min semester. Den åttonde december åker jag och Mira till Indien i tre veckor, det kommer definitivt att behövas.

Jag jobbar ju frilans med lite det ena och det andra och också på Klockriketeatern. Allt jobb ska vara gjort innan jag åker på semester, gärna lite inarbetat också. Perus.

Det är faktiskt inget jag stressar över för tillfället, jag gör en grej i taget och det funkar hur bra som helst. Misstänker att jag kommer att ha riktigt bra tid att göra allt så länge jag inte låser mej i stress.

Men de senaste dagarna har jag börjat bli så jäkla trött på eftermiddagarna att jag inte riktigt ser hur jag ska orka med mitt vanliga kvällsengagemang (jobb & frivilligverksamhet & träffa kaverin & läsa & skriva).

Igår slog tröttheten till klockan 16, i dag klockan 14. BOOM så börjar det svida i ögonen och hetta i kinderna av trötthet.

NU SKULLE EN JU KANSKE TÄNKA ATT DET BEROR PÅ MÖRKRET ELLER PÅ MÄNGDEN JOBB, men ni kan säkert gissa att jag går runt och funderar på om det beror på att jag eventuellt är preggers. 

ANYWHO, jag ska inte gå runt och sätta griller i huvudet på mej själv, men jag skulle ljuga om jag säger att jag inte googlat "tidiga graviditetssymptom" på alla språk jag kan. Jag skulle också ljuga om jag sa att jag inte laddat ner en gravidapp redan. 

(Jag har förresten två riktigt roliga jobb på gång som jag vill berätta för er om, återkommer när jag kan formulera mej bättre. HEJ DÅ NU SKA JAG SOVA PÅ MIN DATOR EN STUND.)

FullSizeRender 3

En bonusbild på mej och ett av Niki de Saint Phalles konstverk som finns att ses på Konsthallen i Helsingfors ännu några dagar (sista dagen 20.11, SKYNDA!). STARK rekommendation. Tänker på det här som min graviditetsmålbild.

Kommentarer

  • Patro 16/11/2016 9:57pm (4 år sen)

    Oj ja, aldrig har man ju googlat som man gjort under graviditeterna. Finns så mycket skrivet också så man hittar alltid det man behöver läsa just då, det är guld!

Skriv en kommentar