467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

TVÄTTEUFORI

Skrivet av Catariina Salo 26.09.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Ni kanske kommer ihåg att vår tvättmaskin gick sönder här för en dryg vecka sedan? Nå, utan tvättmaskin kan en icke leva så vi beställde genast en ny. Den kom igår morse och ända sedan dess har den varit igång. Mitt mål är att inom några veckor ha testat alla program den har.

Det jag är mest lycklig över är att det är en kombimaskin, alltså den har en torktumlarfunktion. Jag har länge drömt våta drömmar om ett tvättorn, men ett sånt ryms inte i vårt badrum. Det här var det näst bästa.

Nu visar det ju sej att tumlingen tar o-er-hört lång tid, men jag tänker nästan att det är värt det. För torktumlingen behövs väl ändå inte till så mycket. Men tänk dej torktumlade lakan utan katthår. <3 <3 <3 

Just nu testar jag den vanliga bomullsprogrammet där maskinen själv mäter mängden tvätt och justerar vattnet enligt det. Oh, det riktigt kittlar i ryggraden när jag tänker på det!

Det här måste faktiskt vara min husligaste egenskap, att gilla tvättmaskiner och -program. Vänta bara tills jag får ett stort hem med skild bykstuga - aij satan vad det ska tvättas och tumlas då!

(Jag har också fått ansvaret över all vikning av handdukar i det här hushållet, eller jag har tagit det. För herregud, det verkar ju som att ingen annan än jag och min mamma vet hur en viker handdukar här i världen!)

Okej tack och hej, det här var det svekigaste jag nånsin skrivit. Tänker inte ens illustrera med bild.

Kommentarer

  • Hanna Stigzelius 26/09/2017 8:57pm (3 år sen)

    Jag älskar vårt tvätt-torn. Och att tvätta är den enda hemsysslan som jag inte hatar!

  • Ingela 05/10/2017 7:24pm (3 år sen)

    Utifrån vad jag förstod av kommentarerna på fb så viker du i 1/3 så gör jag också! Fattar inte hur man annars gör :)

Skriv en kommentar