VAD ÄR VÄL ETT VECKOSLUT

söndag 20 augusti 2017 - 20:32 | 0 Kommentarer

IMG 2783Ibland finner en sej vid en skogsglänta i Malm när en blir överväldigande kissnödig. Tur att naturen var nära NÄR NATUREN KALLADE HAHAHAA.

 

Mest har jag faktiskt läst det här veckoslutet. Åkt bil en del. Vi var och svängde till Hangö och gick prideparaden där. Men mest har jag läst. Eller suktat efter att läsa. För jag var också tvungen att göra en del jobb. Men sen har jag läst. Min bror och hans sambo var här! Vi åt pizza och pratade, det var trevligt.

Jag går runt och väljer att tänka så lite som möjligt. En del är för dumma för att ha ångest, säger Jan Stenmark, och jag försöker fördumma mej själv. Orkar inte ta in knivmän och bilmän och nazistmän.

Jag satt just här och tänkte på hur sjuk huden är, att den håller ihop allt som finns där under. Tänk om man bara skulle dra bort huden och senorna och allt skulle trilla ut. Då vore en inte så kaxig längre. Det var väl ungefär det som gjordes i filmen Martyrs, huden drogs bort. Fast den typen fick nån sorts enlightment av det tror jag. Har ni sett den filmen? Den är hemsk. Men inte lika hemsk som Inside. Dessa båda tvingades jag se när min vän Filip skulle få mej att gilla skräckfilm under ett års tid, vi kan väl säga att han lyckades. Helst ser jag dock skräckfilm med honom, ingen annan. Rekommenderar filmerna, båda var bra trots hemska.

Varför skriver jag sånthär nonsens? Jag vet inte men nu ska jag gå och klappa min katt.

Kanske äta ett chips.

(Gjorde förresten lasagne med sojakross, blomkål och morot nyss - stark rekommendation på det också.)

Kategorier:

lifvet

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.