467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

VÄLKOMMEN VARDAG

Skrivet av Catariina Salo 03.04.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

0341DF8C B3CD 418B 9E13 2F472A1A37FDMira fångade oss i morgonkasa under påsken.

Egentligen har ju Mira jobbat redan en vecka, men det är först i dag som jag känner att vardagen på riktigt börjar. Dels var förra veckan kort, dels var min mamma här i några dagar. Det blev en mjuklandning i vardagen på tumanhand med Lilldraken.

Än vågar jag förstås inte säga hur det kommer att bli, men på basis av de få dagar vi var ensamma förra veckan så tänker jag ändå att vi kommer att fixa det galant. Att planera in lite aktiviteter ibland är nog a och o, tror jag. Vi blir säkert rätt less på varann om vi bara ska stirra in i varandras nunor här hemma hela dagarna.

Jag är ju förstås livrädd för att gå på familjecaféer och dylika evenemang, men det lättade lite efter att jag i torsdags var på Regnbågsfamiljecafé i Sörnäs. Eftersom jag visste att det är ett tryggt ställe så gick det mycket lättare att gå dit. Så månne jag inte vågar börjar gå på andra tillställningar småningom också.

Herregud vad barnet vuxit förresten! För bara nån vecka sen var hon ju en galet liten och skör fågelunge. Nu känns hon mycket bastantare, håller upp och svänger på huvudet lagom bra och har börjat fokusera blicken på saker. Hon känns liksom så mycket mera med än för bara en liten stund sen. SNART BÖRJAR HON SKOLAN OCH FLYTTAR HEMIFRÅN.

Ja hohhoh. Lovar rapportera mer snart. Till exempel om hur Quentin reagerat på bebisen och hur amningen går. Tjing!

Kommentarer

  • Julie 03/04/2018 12:08pm (2 år sen)

    Jag vågade inte iväg mig på babycafe mer än en gång med Odin. Det kan harma lite såhär i efterhand, för jag saknade (och saknar) att kunna umgås med folk som har barn i samma ålder. Vi var sen mest bara hemma, inte undra på att jag mådde skit. Den här gången har jag fullt upp med studier, så vi kommer hemifrån regelbundet i alla fall. Bra så.

    Så heja dig!

Skriv en kommentar