Valkrabbis och preggerskrämpor

måndag 10 april 2017 - 09:31 | 5 Kommentarer

Vilket val alltså! Det har gått så bra för så många jag ville att det skulle gå bra för, och dåligt för det där ena partiet. Hurra! Grattis Karin, Mia, Katju, Lisen - för att nämna några! Ni är queens!

Men okej, nu har vi levt kommunalval så lääänge att det är dags att gå över till något helt annat. Nämligen gravidåkommor. Hurra!

Saker som hänt sen senast:

Jag vill inte äta. Allt känns lite äckligt - förutom vissa stunder när en grillad höna kan kännas som en bra idé. Jag vet inte hur jag ska klara den här graviditeten, rent etiskt. Jag behöver någon som är en Joey till min Phoebe. Frivilliga?

Mår inte dåligt, men har en klump i halsen allt som oftast. Som en propp - inget kommer upp, inget ska helst gå ner.

Mina boobs är tennisbollar. Vet inte när det här hände, men mina bröst är små hårda stenar. Känns fint!

Förstoppning. Urk.

Ja men det var väl det. Annars mår jag bra. Fortfarande går jag ändå runt hela tiden och är rädd för missfall. Varje gång jag går på toa är jag rädd att pappret ska bli rött. Varje gång det hugger till i magen blir jag skraj. Nå, om en dryg vecka har vi tidigt ultraljud - då lär väl allt bli lite mer verkligt.

Vi monterade en bokhylla igår, flyttade böcker fram och tillbaka, flyttade på vår gamla hylla. Tyckte väl att jag tog det rätt lugnt men efteråt högg det oftare än vanligt i magen. Oklart om det är bra eller dåligt. Snart blir jag väl som Charlotte och inte vågar göra nåt alls. Puh.

Här är förresten en bild på vår FANTASTISKA nya bokhylla som vi FICK och som LEVERERADES till vår dörr! Fatta så underbara människor det finns.

Jaja, hej då.

IMG 6290

Kategorier:

gravidbloggen

5

Kommentarer

 • Sara

  10.04.2017 10:12 (8 månader sen)

  Hej! Jag kan vara Joey. Om din gravidkropp begär något, do it!

  • Catariina Salo

   10.04.2017 10:13 (8 månader sen)

   JESSSS!!!!! Fantastiskt, jag litar på detta samarbete! :))

   • Sara

    11.04.2017 15:57 (8 månader sen)

    Nice! Har länge jobbat med att bättra på mina matvanor (etiskt och ekologiskt), nu har jag en bra orsak att jobba lite hårdare. Man är en usel människa om man bryter en Joey/Phoebe pakt, som Lotta på Bråkmakaregatan skulle ha sagt.


 • Linn Jung

  10.04.2017 12:25 (8 månader sen)

  Feelar dig så på blod på vessapappret. Kan inte begripa att det aldrig kommer (med tanke på att det pågick hela min förra graviditet). Så småningom tycker man ju att jag kunde chilla, men nehepp.


 • Stopp i systemet

  10.04.2017 22:52 (8 månader sen)

  Ett tips mot förstoppningen: Magnesiummjölk. Fick det i somras och det gjorde susen. Ska inte gå in på detaljer men ska säga så pass mycket att det har ingen laxerande verkan men gör bajset lite mjukare. Oklart om man får ta det i början av en graviditet men skulle nog tro det!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.