467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

VARGAR OCH ÖSTERBOTTENS ARYA STARK

Skrivet av Catariina Salo 28.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

IMG 1448IMG 1447IMG 1494IMG 1495IMG 1496IMG 1497

Hälsnignar från Malax!

Här hänger jag på min semester och jobbar och sliter. Jobbar med en dokumentär om positiv integrering av invandrarunga för Yle, och har i två dar hängt med Österbottens Arya Stark. Egentligen heter hon Amina, men är exakt lika cool som, och the spitting image of, GoT:s bästa karaktär. (Dödas hon i de här sista säsongerna är allt hopp ute. Nej jag har ännu inte sett de nyaste avsnitten så håll tand för tunga!)

I övrigt är allt som vanligt. Jag gick just in i vecka 10 och Drakungen är stor som en eastern tailed-blue butterfly. Eller en pecannöt, vad som nu är lättast för dej att visualisera. Mår rätt bra, har inte spytt en enda gång men drömmer konstiga drömmar. 

Nu skulle jag egentligen ha åkt ut till min brors villa men det ser ut att börja åska så det får väl vara. Får väl ta en tupplur istället. Sov visserligen en lunchvila nyligen, men en kan inte vila för mycket under semstern. 

Adios.

PS: Den bosniska restaurangen Meri-Produkt i Närpes är väl värt en visit. Sväng in om du har vägarna förbi. Underbar service och god mat. Smaka också på äppel-fläder-saften! Tips slut.

PS2: Vargen på andra bilden är från kommungården i Malax. Den fanns där redan på 1980-talet. Enda som ändrat är att den tappat ett öra och gömts bakom en palm. Rovdjuret på den nedre bilden är bosniska pekingesern Lili.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar