dagens visning header

Dags att köpa bostad?

Skrivet av Julia Holmqvist 22.12.2017 | 0 Kommentarer

*Kommersiellt inlägg med Peab*
 

Skarmavbild 2017 12 19 kl. 22.27.42

”Elämä hymyilee - kun on kunnon koti”, står det skrivet i Silvias broschyr. Översatt till
svenska blir det på ett ungefär ”Livet ler – när hemmet är i skick”. Det är just den känslan som byggföretaget Peab vill förmedla när man köper ett hem, en känsla av trygghet, att du kan lita på dem när du gör ett av ditt livs största investering.

Personalen på Peab planerar noggrant alla sina nya projekt, allt för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som köpare att kunna ta det stora steget till att sälja egnahemshuset för att flytta in till stan, eller kanske du är förstabostadsköpare och länge väntat på att just din allra första egna bostad skall komma ut på marknaden?

De vill kunna ge möjligheten till en ny bostad oavsett i vilket skede du är i livet, stor som liten familj, ung som gammal. Därför har Peab också olika storlekar och planlösningar, en del av bostäderna är försedda med inglasad balkong och en del med halvvarm balkong, eller varför inte en inglasad terrass på marknivå? De har noggrant valt ut alla material från leverantörer som de litar på och har ett gott samarbete med.

När du valt ut en bostad som passar dig så går Peab igenom materialen och du formar ditt nya hem tillsammans med dem.

 

Skarmavbild 2017 12 19 kl. 22.27.52Skarmavbild 2017 12 19 kl. 22.26.2

Silvia ligger på alldeles ypperligt läge ett stenkast från stranden, båthamnen, servicen som Vasa erbjuder och alla idrottsmöjligheter. Tänk dig en promenad längs med hamnen en vacker sommarkväll som sedan kan avslutas på en inglasad balkong med utsikten över en grönskande, vacker innergård. Har du valt en bostad med halvvarm balkong så kan du njuta av den även vintertid! En halvvarm balkong är försedd med behaglig golvvärme som du själv enkelt kan justera enligt behov.

 

peab1

 

Skarmavbild 2017 12 19 kl. 22.26.42

Skarmavbild 2017 12 21 kl. 15.43.53
Ser man sin
bostadsinvestering ur det ekonomiska perspektivet så har Peab också där format olika lösningar och alternativ, och du som köpare väljer själv hur du vill gå till väga för att göra ditt nya inköp. Varje bostad har ett försäljningspris och en låneandel i bostadsbolaget. I och med att din bostads låneandel är en del av ett större lån i bostadsbolaget så har Peab också kunnat förhandla till sig en konkurrenskraftig ränta på lånet, samt att de två första boendeåren är amorteringsfria. Det här betyder att du de två första åren efter att huset står klart och du flyttat in enbart betalar ett skötselvederlag samt räntan på lånet. Amorteringen på bolagslånet startar fr.o.m februari 2021.

 

Skarmavbild 2017 12 19 kl. 22.26.32

 

En del önskar betala bort sin låneandel efter inflyttningen, då minskar givetvis också de månatliga kostnaderna till bostadsbolaget. Många funderar också på värdeökning av en bostad och om det är en god investering?

Det är näst intill omöjligt att förutspå marknadsläget i framtiden, och därför för personerna på Peab fram, att en ny bostad alltid skall ses som en lång livsinvestering. Inte bara ekonomiskt, utan du skall också se det som en investering i en ny livsstil! Alla Peabs bostadsbolag har en disponent, en bokförare och en gårdskarl. Dessa bekostas med ditt skötselvederlag. Dom ser till så  att du skall kunna bo så bekvämt och bekymmersfritt som möjligt i ditt nya hem! Du behöver inte längre fundera på varken snöskottning eller gräsklippning.

 

Skarmavbild 2017 12 19 kl. 22.26.19

Skarmavbild 2017 12 19 kl. 22.26.08


Som pricken över
i:et har Silvia all sin parkering i en källare under huset och gården. Det vill säga innergården är fri från trafik och du kan förvara din bil tryggt nere i källaren. Innergården är istället ämnat för lekplats, pergola och umgänge med dina nya grannar.

Vill du också bli en nya Silvia-invånare? Klicka här så kommer du vidare till Peabs bostadsförsäljare, du kan ta kontakt via mail eller ringa det nummer du hittar på sidan, så hjälps de åt tillsammans att bygga ditt nya hem!

 

image001

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar