9 to 5 är so last season! Jag kör 6 to 8

torsdag 20 juli 2017 - 20:28 | 0 Kommentarer

Att använda sina timmar effektivt under dagen är något jag lärt mig under min karriär. Jag lever dock för tillfället det mest hektiska skedet hittils i mitt liv vad gäller tidtabell. Skälet är att vi ligger på hård, mycket, effektiv och krävande träning i bassängen, och dessutom det att jag arbetar på heltid. Det är jobbigt, I'm not going to lie. Men jag måste medge att det är någonting i det hela som fashinerar mig. Att komma hem efter en dag man startar hemifrån strax efter 6 på morgon, och först 14 timmar senare igen ställa sig inför dörren. Jag kommer till och med kanske att sakna det hela. 

Det gör det inte lättare att i och med att träningarna för varje träning blir en färre på min karriär, ger jag mitt allt på dem. Fysiska utmaningen är enorm. 

Jag har tidigare tränat med liknande tidtabeller, t.ex. under mitt mellanår efter gymnasiet. Skillanden då var att jag alltid efter morgonträningarna hade möjlighet att komma hem, vila, sova, äta, vila lite till och äta mer före jag igen for iväg till kvällsträningarna. Dessa dagar åker jag dock direkt till jobbet. Var jag också stormtrivs och njuter. Men återhämtningen är visserligen inte den samma på detta sätt. 

Och uppfatta mig inte fel. Fastän jag låter som om det vore väldigt jobbigt att leva med det hela, så som jag redan ovan nämnde, fashinerar det hela mig. 

Tibtabell:

tidtabell2

Så ser min tidtabell ut dessa dagar. 5:45 kukkelikuu och senast 22:30 tack o gonatt. Tyngd på ordet senast. Med denna tidtabell orkar jag inte vara vaken mycket längre, men även om jag skulle så skulle kortare sömn än det bara göra skada på morgonträningen. Det handlar inte om många veckor som jag kör med detta, men tillräckligt många för att dra ut all energi. 

Proffsidrottare morgon och kväll, och heltidsarbetare dagarna är inte något som skulle vara fiffigt att hålla på med på lång sikt. Men denna sista sommar som idrottare tycker jag det fungerar bra. Motivationen är högre än någonsin för både och. För träningen för att det är sista av allting, på jobbet eftersom det är börjar av allting. Veckoslut är dock väldigt, och läs faktiskt VÄLDIGT uppskattade i slutet av veckan. Lördagen får jag endast koncentrera mig på att träna ett par gånger, utan arbete, och söndagen är välsignad som ledig dag. Sedan börjar ruletten på nytt. 

Det är inte många veckor kvar nu. Jag har mycket tankar som snurrar i huvudet. Om att det faktiskt tar slut. Tankarna är blandningar av glädje, lättnad, panik, sorg, stolthet. Alla dessa tankar kommer jag introducera åt er när jag fått den samlat på ett vettigt sätt som svart på vitt. Eller kanske de inte behöver vara ett vettigt sätt? Tankarna är nämligen inte kanske så vettiga och rationella i sig, men de är starka och påverkande. Få se. 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.