Det är SHOW TIME

lördag 19 augusti 2017 - 15:12 | 0 Kommentarer

Så är det entligen dags. Tävlingarna börjar imrogon bitti. Jag har äran att simma i första streckan för tävlingarna. Detta betyder att jag och mina kollegor kommer att vara bland de första som inleder Universiaderna. Invigningen var idag. Programmen där brukar vara spektakulära, men i och med att väckarklockan i morgon kommer att ringa klockan 05:45, så skulle det inte ha varit en bra idé att vara med om det i denna hetta. Programmet där håller nämligen på långt över sängdags. Som jag lovade, program och målsättning nedan:

Söndag:

400 frisim. Som de som följt med mig aktivt vet är detta bland mina bästa streckor. Finns för- och nackdelar att inleda med huvudsträcka, men vi får ta det som det kommer. Målsättning; rekord. Gäller att simma modigt imorgon. Med modigt menar jag att öppna första halvan lite hårdare än jag brukar, och sedan önska/veta stt det håller ända ut.

Måndag:

200 frisim. Målsättning; rekord med marginal. Höga förväntningar på denna sträcka. Väntar, väntar, väntar att slippa och simma denna. Kort och snabb sträcka.

Tisdag:

200 fjäril. Målsättning; rekord. Gäller att simma eget sim i denna tävling. Lita på sig själv och simma som jag brukar simma. Genom det har resultaten på sträckan blivit bästa. Tuff sträcka. 

Onsdag:

800 frisim. Längsta sträckan för mig under tävlingarna. Med tanke på träningen vi gjort, torde jag vara i bättre form än tidigare för denna sträcka. Svåraste att lyckas i, men precis som i 400frisim gäller det att gå ut modigt. Hårdare än normalt. 

Torsdag & Fredag

Lediga. Tanka tanka tank...

Lördag:

400 medley. Precis som i FM. Den mest brutala sträckan den sista dagen. HÄRLIGT!! Målsättning är rekord, dvs. snabbare än i FM. Vilken feelis att fö avsluta karriären med 400 medley. En gren alla älskar att hata. 

 

Standarden på tävlingarna är hård. Hårdare än någon av oss förväntade sig.. Jag har dock ingenting att förlora i loppen. Därför pratar jag om modighet. Inget att förlora, bara att vinna. Även tänker jag njuta av varenda meter. Från start till mål. Karriärens slut T -7 days. 

 

För en sista gång; wish me luck!!

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.