So it begins. Häng med!

onsdag 31 maj 2017 - 08:25 | 0 Kommentarer

blogg inlagg1©Jussi Salminen

Vad är det allting alltså nu då handlar om? Jo. En kille, jag, som i ca. 15 år ägnat största delen av sitt liv åt sin idrottskarriär som simmare. I augusti kommer allting att ta slut. Jag kommer att delta i mina sista tävlingar, Universiaderna, i sena augusti, och därmed lägga av som idrottare. 

Idrottare slutar dagligen, så vad är det som är så speciellt med just mig? Tyvärr ingenting, egentligen. Främst tyckte jag att skulle vara intressant att skriva till er och ge en insikt om en idrottares sista projekt, i mitt fall som elitsimmare och diskutera tankarna och funderingarna om allting som görs en sista gång. Sista träningen, sista tävlingen, sista loppet. En idrottare som ägnat hela sitt liv åt idrotten, och endast och alltid gått på idrottens villkor, kommer mitt i allt att inte mera göra det. Hur går allting detta till? Vad händer sen?

Jag kommer alltså att skriva om mitt projekt från denna dag fram till månadsskiftet augusti-september, och om min livsförändring som följer det; från elitsimmare till - ja, en vanllig studerande blir jag väl då? Tanken är att berätta om tankarna, känslorna och funderingarna som jag har genom mitt sista projekt som idrottare. Och eftersom jag antagligen representerar en ganska normal elitidrottare vad gäller tankegångar kring karriär, hoppas jag att ni får en inblick i hur, vad och varför som gås igenom under den sista tiden under karriären. 

Genom publiceringarna kommer jag att försöka få er att känna mig så bra om möljigt, men kolla in Om mig-Eetu-sidan och Mina prestationer-sidan för snabbinfo om vem denna gosse egentligen tror han är. 

More to come! Häng med mig genom mitt sista projekt som elitsimmare. 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.