15 saker i vår lägenhet

lördag 4 mars 2017 - 16:00 | 0 Kommentarer

Nu har jag fotat och redigerat 15 saker i vår lägenhet som jag nu tänkte ge en närmare förklaring på. Bloggläsare gillar ju att snoka i bloggares kylskåp osv så jag hoppas att detta är en kul grej! Ni andra får gärna hänga på trenden, det är ju alltid spännande att se vad folk gömmer i sina lägenheter!

 

Afro peruk

Vi har en afroperuk i vår garderob. Den är egentligen min mors, vet ej varför jag har den. Då har jag nog "lånat" den för länge.

Gitarr

En av min pappas gitarrer som jag behövde till en musik kurs första året på Peffan. Åter igen en sak som jag har lånat för länge..

Martha lada

I slutet av förra året lärde jag mig sticka och virka. Jag har ju nog någon gång kunnat men nu lärde jag mig på riktigt. I min Martha låda finns färdiga/ofärdiga/misslyckade projekt..

Lars Kepler

Min kära Lars Kepler samling. Christoffer har två av mina böcker. Vill bara poängtera det eftersom jag är skrämmande stolt över att jag har alla böcker. Sjukt bra serie annars om det är någon som missat den!

Golvlyktor

Mina kära golvlyktor som jag har tillverkat i bleckplåt. Väldigt roliga projekt, skulle inte göra en till. I alla fall inte för tillfället. För mycket huvudvärk.

Koksbord

Vårt kära köksbord som Christoffer har gjort. Jag är supernöjd med bordet, Christoffer not so much. 

Simdrakt

Min kära bror har en speciell talang och det är att köpa fantastiskt roliga julklappar. Detta är en simdräkt med en minion på som jag fick i julklapp i år. Har inte använt den ennu. (nähä!?)

Tavlor

Pinsamt lång tid efter jag fick mitt Sevendays-diplom ramade jag in den. Bilden brevid är ett avtryck av min rumpa. Den tredje bilden är ett foto från photoboothen på min kusins bröllop där jag håller i en pappfigur av en ring och C håller i en skylt som det står "I´m next" på. Våra miner säger allt på den bilden. Synd att ni inte fick se den. Life sucks then you die.

Leksaksbil

En leksaksbil som något olyckligt barn lämnat efter sig. Jag har en känsla av att den syskonskaran som lämnade den här har glömt bort den och kommer att vara supertaggade på den igen när de ser den.

Anglar

Min mommo samlar på änglar och hon har en teori om att det ska finnas en ängel i varje hem som vakar över hemmet. Det är en fin tanke tycker jag. Den ena ängel har jag haft jätte länge och den andra har jag nyligen fått av min mommo. 

Kandlitteratur

Ja jag vet, det tjatas alltför mycket om kandin på min blogg. Men här är all kandlitteratur som jag lånat från Tritonia. Det enda jag gör med dem för tillfället är att jag förnyar dem..

Spelkort

Vi har skrämmande många spelkort i vår skräplåda. (alla har en skräplåda, ni kanske inte bara vet om att ni har en..) Min favorit är Kaj spelkorten. Har ingen aning varför vi har så många. Väldigt onödigt.

Lararens penna

Lärarens penna är den sötaste pennan jag har. Jag menar, den har hår!

Maroccanoil

Här kommer ett till tips. Maroccanoil, luktar supergott och gör under för håret! 

Follow your heartI köket har vi detta supersöta hjärtat där det står "follow your heart". Bra att bli påmind nu som då..

Kategorier:

Tankar om livet

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar