Är jag redo att sätta på mig klackarna igen?

tisdag 20 juni 2017 - 12:43 | 0 Kommentarer

Igår frågade en kär vän till mig om jag nånsin ska tävla i body fitness igen och jag blev nästan lite ställd.

 

Det är länge sedan jag ens har tänkt tanken på att tävla i body fitness och jag har inget svar på frågan. Men jag tänkte endå flumma fram ett inlägg.

 

De positiva sidorna med body fitness är att jag älskar tävlingen, att dedikera sitt liv i flera månader och så få utdelning på tävlingen. Jag är aldrig nervös på body fitness tävlingar, jag är säker, trygg och har hur mycket självförtroende som helst. Det som jag inte gillar med body fitness är själva träningen. Eller ja, jag tycker om att träna styrka mer än att pumpa muskler. Jag älskar att bara ta tag i stången och grisa upp vikten. Jag tycker om att bara göra några reps och faktiskt vara stark. Dock har jag lite problem med tävlandet i styrkelyft, ca 24h mår jag så dåligt att jag överväger att inte tävla alls.

 

Jag är inte helt säker på om jag vill tävla i body fitness bara för att få vara i form eller för att det är något som jag vill göra. Det som jag vet nu är att jag inte har lust just nu. Idag, i morgon och i över morgon kommer jag inte ha lust att tävla. Men kanske i januari då licensen ska betalas. 

 

Jag planerar inte mina tävlingar för långt på förhand. Det har jag aldrig gjort. Så tills vidare har jag inplanerat endast styrkelyft tävlingar för detta år. Nästa års tävlingar har jag och kommer jag inte planera förräns i vinter.

 

PicMonkey Collage

Två FM silver i båda grenarna. Hade inte tänkt på det tills jag hittade dessa skatter på datorn. Lika lycklig på båda bilderna. Jag kommer ihåg att jag var besviken på formen på body fitnes FM och på bänk FM var jag besviken för att jag inte gjorde personbästa och att jag missade PB på en liten banal signal. Så jag har väl saker ogjort i båda grenarna. What a pickle!

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar