Att ha valp

tisdag 19 juni 2018 - 10:36 | 1 Kommentarer

När vi tog beslutet att ta valp var vi nog medvetna om att vårt liv skulle ändra lite. Vi var också medvetna om att mycket av våra saker skulle tuggas sönder. Och det finns saker som vår lilla älskling har tuggat sönder..

mollys forstorelseEn stol, en sko, metallrör, telefonskal och en skjorta men inget farligt. Kommer ihåg att alla youtube-klipp varnade oss om att ha lösa sladdar på golvet men Molly har inte brytt sig ett dugg i dem. Kanske någon gång men hon har aldrig tuggat i sladdar. Däremot är skor trevligt, enligt Molly. Våra skor har vi fått lyfta in vår garderob och råkar någon glömma skor på golvet eller i skohyllan kan jag slå vad om att det inte går många minuter innan Molly springer iväg med den. 

 

Det som ändå har ändrats mest för oss är hur vi prioriterar tiden. Alla våra lediga kvällar har bytts ut från seriemaraton till långpromenader i skogen eller besök till stranden. Vi är mycket mera ute i naturen och jag har en känsla av att vi mår mycket bättre av det.. Stegen på stegräknaren har också ökat radikalt i takt med att vikten också har sjunkit. Men det är också världsliga saker, för när man ser sin lilla valp bli så lycklig av att springa i skogen, ser du till att vara i skogen så ofta som möjligt.

molly5IMG 20180601 WA0005IMG 20180529 193454

 

1

Kommentarer

  • Alexandra Grahn

    19.06.2018 12:01 (7 månader sen)

    Vilken sötis :)


Skriv kommentar