tisdag 24 januari 2017 - 16:00

Spanien resan

OJOJOJ vad jag är försenad med detta inlägg.. Men det är väl trevligt att blicka tillbaka till ett soligt Spanien eller vad? Speciellt i detta bajsväder vi lever i.

 

PhotoGrid 1443984199235Tävlade ju i Arnold Classic Europe 2015. Jag, sambon, mina föräldrar och brorsan reste iväg till Madrid och bodde på ett AirBnb. Jag tävlade i två tävlingar, damer och juniorer. Tävlingen i sig gick riktigt dåligt, var superbesviken på formen och levererade inte alls det jag hade tänkt mig. Var besviken på placeringen fastän den var helt välförtjänt för jag var inte i form.

Tavla

Köerna var helt horribla till registreringen. Tror jag vi köade i 4 timmar och så hade vi för lite pengar så att vi fick åka hem i mellan och köa igen. Träffade min tvilling från Storbrittanien och låg på skitiga golv..

 

Spanien2

Efter tävlingarna turistade vi en hel del, Christoffer åkte Segway och jag somnade i en klädbutik.

 

Spanien

Det blev en hel del Starbucks, Coca cola zero och drinkar. Man är ju på semester. Teet på Starbucks var helt gudomligt gott. 

 

Spanein

Sen åt vi ju också gott. Favoritstället var en 50-tals restaurang men goda burgare. TGI fridays var riktigt bra men efter det fick jag börja dieta igen och då blev det bara sura miner vid middagsbordet för mig. Suger verkligen att dieta utomlands.

 

IMG 20150926 WA0035