En bild i timmen

torsdag 2 mars 2017 - 11:22 | 0 Kommentarer

Igår band jag mig till ett stort projekt. Jag bestämde mig för att ta en bild en gång i timmen. Jag gick all in och satte alarm som började tjuta varje timme och just där och då tog jag en bild. Detta för att det skulle bli så realistiskt som möjligt. Tyvärr innehöll gårdagen väldigt mycket datorhäng men jag hoppas att ni överlever..

Vi dyker rätt in tycker jag.

 

1 bild i timmen

Kl. 7.40. Jag vaknade redan före sju och tog tillfället att njuta av mitt sportlov med att ligga och scrolla genom all möjlig social medie jag hittade på telefonen. 

Kl. 8.40 tog jag sportlovet på allvar och var ut på en promenad. Det var så otroligt blött och slaskigt, mina skor var helt dyblöta men det är sådana gånger man är lite extra stolt att man faktiskt kom sig ut. Kan ju berätta att det var inte många andra ute den tiden. 

Kl. 9.40 hade jag ätit morgonmål och satt och skrev en lista på saker jag borde få gjort under dagen som jag sedan kunde bocka av vartefter.

 

1 bild i timmen 2 

När larmet ringde 10.40 var jag i fullgång att starta en screencast, en av skoluppgifterna som skulle bockas av för dagen. En screencast är när man filmar vad man gör samtidigt som man kan berätta det via mikrofonen. 

11.40 började kaffetanden värka. Jag hade ingen mjölk hemma och orkade inte gå de 150m (?) som vi har till närmaste butik. Satte i stället lite kokosolja i kaffet som en äkta LCHFare och det gick hur bra som helst! Då får man ju samtidigt i sig bra fett!

12.40 var jag i full gång med att skriva gårdagens blogginlägg om äktenskap. KLICK!  Dessutom multitaskade jag och tittade på Casey Neistats vlogg, lönar sig att titta om ni inte sett dem. Riktigt beroendeframkallande!

 

en bild i timmen 2

Kl. 13.40 har jag fastnat på min Dropbox. Sitter och raderar onödiga bilder och får otroliga nostalgitrippar om vartannat

 

Kl 14.40 har jag fått avbockat en sak på min lista. Fick sätta lite fart nu..

 

Kl. 15.40 började kameran krångla. Hade tagit 15 bilder till ett inlägg som kommer på fredag eller lördag och jag fick inte f*nskapet att conecta med min telefon. Datorn har ingen kortläsare och att koppla kameran till datorn via USB funkade inte heller. Fick till sist gå tillbaka till min gamla trogna Samsung telefon och då funkade det. Lite förvånad att jag inte fick överfört bilderna till min Honor nu för 3 dagar tidigare gick det hur bra som helst. 

 

en bild i timmen

 Kl. 16.40 har jag redigerat klart den sista bilden och jag slänger i mig lite mat och beger mig av mot gymmet. (har också ätit mellanmål typ en 1 tiden bara så ni vet, jag svälter inte mig själv..)

 

Kom till gymmet strax efter fem men mina alarm ringde inte på gymmet så ni får en bild från 18.20 då jag började värma upp för bänkpress. Innan det hade jag tränat marklyft över en timme och satte faktiskt ett rekord! 1*140kg som var helt lätt. Vill ni se lyftet eller hur fult jag matchat min outfit kan ni kolla det på Instagram: @elinamelie heter jag där.

 

Kl. 19.40 var jag hemma från träningen och skulle just sätta mig ner för att äta lite middag. Detta är en helt normal tid för mig att äta middag, vill gärna äta "ordentlig mat" efter ett träningspass och då blir det ofta så sent för mig. (hade ätit sallad tidigare på dagen så den enda grönsak jag hade hemma var en stackars morot.. sen har jag ju också så förfärligt långt till butiken..)

 

 

en bild i timmen 4

Kl 20.40 hade jag äntligen fått bockat av allt förutom översättningsjobbet. Var tydligen lite väl ambitiös när jag gjorde listan. Stressade inget över det, finns ju många fler dagar kvar denna vecka. Får ändå vara helt stolt över mig själv. Fick både plockat undan här hemma, tvättat 4 maskiner tvätt, gjort skoluppgifter, redigerat en hel drös med bilder och tränat samanlagt över 3½ timmar.. 

 

Kl 22.20 gjorde jag smoothie och hoppades att ingen av grannarna skulle klaga. Då tittade jag också på Arrival. Filmen var bra. Väldigt konstig, lämnade många frågetecken. Jag skulle ändå rekommendera er att se den, den gav lite ny perspektiv på livet i allmänhet..

 

Runt 23 kröp jag ner i sängen och somnade bums..

 

 

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar