En förlovningshistoria..

lördag 29 april 2017 - 17:17 | 1 Kommentarer

Japp, ni läste rätt. Jag och Christoffer har förlovat oss!

 

Elin + Christoffer Sofia Ylimaki Photography 25Fotograf; Sofia Ylimäki-Lindqvist

 

Den 25.3, en lördagskväll, åt vi god mat och drack vin. Helt omedveten om hur kvällen skulle sluta, satt vi på balkongen, jag pladdrade på om hur jobbigt jag hade det med skola, deadlines, träning, tävling och jobb. C satt helt tyst brevid mig. Mörkret hade lagt sig och stjärnorna tittade fram. Jag började frysa och ville in, så jag steg upp. C tog mig i händerna och sa att han ville fråga mig något. Då steg han ner på ett knä, tog fram en ring från jackfickan och frågade ifall jag ville gifta mig med honom. Mellan glädjeskrik, tårar av glädje och förvånad och allmänna chockfasoner han jag säga JA! flera gånger innan jag ens hade registrerat ringen..

 

Vi valde att alla våra nära skulle få upptäcka förlovningen, så det var först på påskhelgen som våra familjer fick reda på att vi var förlovade. Beslutet att inte säga något utan att folk fick upptäcka själva var så roligt! Det var också lite jobbigt att inte säga direkt för det tog det väldigt länge för många att upptäcka ringen. (you know who you are ;)) 

 

Japp, nu är vi i alla fall förlovade. Något bröllop blir det inte i sommar, vi ska njuta av förlovningen ett tag tror jag.

 

Elin + Christoffer Sofia Ylimaki Photography 7Fotograf: Sofia Ylimäki-Lindqvist

1

Kommentarer

  • hopihopi

    29.04.2017 23:52 (19 månader sen)

    Men grattis!!


Skriv kommentar