Hundfeber

söndag 26 februari 2017 - 16:00 | 2 Kommentarer

Jag har sån otrolig hundfeber. Jag vill ha en hund nu, tack!

 

hund

 

Vi har länge pratat om hund här hos oss. Vi har länge varit sugna på att skaffa hund och det är egentligen endast två saker som har stoppat oss. För det första har jag och C lite olika "hundsmak" om man kan säga så. Jag skulle gärna ha en mindre hund med lite päls. En Jack Russell har jag drömt om. Och jag vill gärna träna agility med hunden och då behöver det ju vara en hundras som har lite talang för sporten. Toffe vill gärna ha en större hund, han drömmer om en labrador vilket är raka motsvarigheten till en Jack Russell. Med det menar jag alltså stor och hårig.

 

Den andra grejen som hindrar oss från att skaffa hund är den ekonomiska delen. Jag vill ju gärna ha en rashund vilket kostar en hel del. Går vi Toffes väg måste vi ju också handla en hel del mat till en större hund. Och om det mot förmodan händer något med hunden är veterinär besök rätt så dyra.

 

Så vi skaffar nog inte en hund inom den närmsta framtiden men om ett år är ju C klar med skolan och då börjar ju han jobba vilket betyder att cash problemet är löst (för han blir ju rik direkt när han börjar jobba) Tills dess får man nöja sig med att vara hundvakt..

 

MayaMina föräldrars hund Maya.

Kategorier:

Tankar om livet

2

Kommentarer

 • LillMorran

  27.02.2017 05:37 (23 månader sen)

  Jag skulle läsa på om hundraserna, lite hur det är och vad det krävs för att få en välmående hund! Jag äger min första Jack Russel Terrier(lågställd). Tränar agiility också. JRT:n kräver sin hund ägare. Dvs ingen hundras som nöjer sig med endast promenader som motion, du ska aktivera deras hjärna, för att de ska må bra.
  Lycka till att hitta hund :)

  • Elin Hassel

   28.02.2017 22:35 (23 månader sen)

   Tack för tipset! Jag har läst en del både på labradorer och JRT.. Blir intressant att se vilken vi väljer..


Skriv kommentar