Hur gick det med veggoveckan?!

onsdag 29 mars 2017 - 21:53 | 0 Kommentarer

Mitt i denna fartfyllda vecka med tre kurser slöjd, sista dagarna på praktiken, sista träningsveckan innan tävlingar och pampas hinner jag nu plötsligt också knåpa ihop ett blogginlägg! Denhär veckan är helt galen och jag bara längtar till lördag då jag bara ska slappa hela dagen. 

 

Men jag tänkte iaf utvärda min veggovecka som jag hade förra veckan. Hur gick det för mig?

 

Det gick faktiskt så bra att jag bestämde mig för att fortsätt äta vegetariskt. Jag tyckte det gick väldigt bra att inte äta kött och jag gillar att jag får i mig mycket mera grönsaker nu. Som typ 100% mera grönsaker, haha. Jag har nog inte märkt av någon kroppslig skillnad, inte negativt eller positivt och det är också en av orsakerna till varför jag vill forstätta, jag vill se om jag kroppsligt påverkas av detta. Jag har dock njutigt av maten på en helt annan nivå denna vecka och det har inte alls varit så jobbigt som jag trodde det skulle vara.

 

På måndagen kände jag mig faktiskt lite lost. Men redan under förra veckan hittade jag två favoriter som jag alltid kan falla tillbaka på eftersom det är enkelt, snabbt och gott. Safecards helt enkelt. Jag har i princip alternerat mellan sallad med linser, feta och halloumi och grönsakssoppa med linser och groddar eller brödkrutonger som topping. 

 

Denna vecka har jag inte riktigt haft tid att experimentera med mat men tack för tipsen jag fått hittills, keep them coming för nästa vecka tror jag har mera tid och kan börja testa ut lite mera recept! 

 

 

Vegetarisk mat

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar