"trevlig" midsommar

fredag 22 juni 2018 - 15:52 | 1 Kommentarer

Tänkte kika in här innan midsommaren officiellt kickar igång. I det här vädret har ni ju inget bättre för er så ni kan ju lika bra läsa lite bloggar ;)

 

Vi stanar hemma denhär midsommaren, ikväll ska vi äta god mat och dricka lite vin. Vi ska också på en bröllopsfest på söndag, riktigt trevligt. Är ju inget stort fan av midsommaren, eller andra högtider i allmänhet. Ofta planerar man för mycket och har höga förväntningar. Lika bra att vara negativ så blir man inte besviken. (Är lite sarkastisk) 

 

IMG 20180622 2

Jag har hunnit skriva lite på gradun idag, ifall jag inte har sagt det är gradun mitt sommarjobb i år. Så tack alla skattebetalare för det studiestöd jag lyfter i sommar. Vi har också städat vår lägenhet och varit ute med Molly i ösregnet.

 

Avslutar med en bild av Molly på stranden igår, vi tvingade ut stackaren i havet i 8+ grader. Men ska man bli en duktig simmare får man ligga i hårdträning. Vi ska ju inte heller inbilla oss att sommar i Finland är något annat än kall och regnig. Så blir man iaf inte besviken.

 

IMG 20180621 200026

1

Kommentarer

  • Sandra Neuman

    24.06.2018 21:36 (7 månader sen)

    Vi spenderade midsommar med fyra små bruna labradorvalpar (min morbror föder upp dem), och nog är de ju söta ^^


Skriv kommentar