Vad hände?

fredag 1 juni 2018 - 13:01 | 1 Kommentarer

Loggade in idag, för första gången på Sevendays sedan augusti 2017. Har inte bloggat på nästan ett år.

 

Ja, va hände egentligen?

 

Den korta förklaringen är att livet kom emellan. Hösten 2017 inledde jag mitt fjärde år som klasslärarstuderande på peffan och tog en lite för stor tugga av studielivet. Under det senaste året har jag studerat, vikarierat, tränat och sovit. That is it. Har inte hunnit med så mycket mera. Ett bra tecken på att jag verkligen inte har hunnit med något annat är att jag inte varit på en krog på över ett år. Har inte deltagit i några evenemang, jag var inte ens på pampas. Jag firade pampas med att jobba och göra skoluppgifter. I våras märkte jag att jag hade för mycket, så mycket att jag fick ta paus från träningen för att hinna med. Det säger också en hel del om hur mycket jag hade. Dock var det helt mitt eget val, ingen tvingade mig att studera med dubbelfart och jobba halvtid samtidigt.

 

Bloggandet stannade av delvis för att jag hade för mycket. Kunde vara klockan runt på peffan för att få saker gjorda eller jobba och göra skoluppgifter på samma dag. Fanns det lediga dagar planerade jag förstås in att skriva 15 sidors uppgifter för att hinna ikapp. Hade helt enkelt inte tid att skriva, heller inte lust att skriva mera än vad jag redan var tvungen att göra.

 

Bloggandet stannade också av för att jag inte tyckte jag hade något att skriva om. Jag har bloggat om träning i flera härrans år men nu när jag styrkelyftar finns det inte så mycket att skriva om längre. Jag gör tre övningar, marklyft, knäböj och bänkpress. Jag kan därför inte dela med mig av roliga övningar att testa på. Jag har inget nytänk i min träning och jag är själv en nybörjare på träna-för-maximal-styrka. Därför känner jag att det inte finns så mycket att dela med mig av min träning. 

 

Nåväl. Tänkte iaf dela med mig lite av vad som har hänt sedan sist.

 

Största ändringen i vårt liv är helt klart att vi skaffade hund för 6 veckor sedan. Hon heter Molly och är en labrador retriver. Hon är nog det bästa som har hänt oss hittills. Samtidigt som hon retar gallfeber på oss. Men ett separat inlägg om valplivet och Molly i allmänhet kommer förhoppningsvis väldigt snart!

IMG 20180512 WA0004

Andra roliga saker som har hänt är att jag har kandidaten klar, Christoffer är färdig ingenjör och går allting enligt planerna är jag också snart färdigutbildad!

 

 

1

Kommentarer

  • Pernilla

    06.06.2018 09:59 (6 månader sen)

    Hon e ju så söt!!


Skriv kommentar