Vår förlovningsfest

torsdag 3 augusti 2017 - 16:00 | 0 Kommentarer

Tänkte berätta lite om vår förlovningsfest vi hade i mitten av juli. 

 

Vi firade vår förlovning hos mina föräldrar och vi hade verkligen tur med vädret. Vi började dagen med en fest för släkten med kaffe och tårta och på kvällen kom våra vänner, då vi grillade, lekte lekar och badade bastu.

IMG 20170715 WA0011

 

På fredag tog jag ledigt från jobbet för att baka och ställa till inför festen. Jag, min kära mor och min svägerska bakade hela dagen. Männen i huset städade och klippte gräset. Det var som att hela familjen var på arbetsläger. Jag var helt förvånad över hur inget brändes vid eller förstördes. Alla våra bakverk blev lyckade och inga störra missöden skedde. 

 

På festdagen vaknade jag en sjutiden och bestämde mig för att köra en hemmaträning på gräsmattan innan resten av familjen vaknade. Det var en riktigt bra start på en underbar dag.

 

IMG 20170716 WA0004

Som jag berättade tidigare var vädret optimalt. Inte för varmt och inte för kallt. Alla var glada och umgicks med varandra. Ingen spottade ut kakan vi bakat och Toffe svettades inte sönder i sin väst jag tvingat honom att ha. 

 

Kvällsfesten var lika lyckad. Våra vänner började droppa in en sjutiden. Vi hade lite lekar för att jag är en lärarinna i själ och hjärta och för att folk skulle lära känna varandra lite bättre. Vi hade klassiska lekar som pennan i flaskan, spränga ballonger, gissa gåtor och music quiz. 

Sen värmde vi upp bastun och grillen och folk umgicks med varandra. Klockan var väl vid 3 snåret när jag äntligen fick stänga mina trötta ögon.

 

IMG 20170715 WA0010

Vi var supernöjda med vår fest. Tack till alla som kom och tack för alla otroligt fina gåvor vi fick. 

 

På söndagen var jag så trött! Om det är såhär tungt att ordna en förlovningsfest krävs det mycket återhämtning innan jag ens kan överväga att ordna ett bröllop.. Hjälp!?

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar