Veckoresumé

tisdag 28 februari 2017 - 22:36 | 0 Kommentarer

Jaha hörni! Förra veckan var väldigt intensiv så hann inte ta så mycket bilder från veckan.. Ni får nöja er med de tre jag har och så skärper jag mig till nästa vecka, visst? 

 

Jag hade mycket skola denna vecka, både på tisdag och onsdag var jag 8h på peffan vilket inte händer så ofta. Ändå har jag känt mig väldigt effektiv hela veckan och fått mycket undanstökat. Som tecken på den tunga veckan somnade jag på fredagen strax efter 22 och vaknade 10h senare och gick ut och gå en sväng. På helgen fick vi vara hundvakt vilket alltid är trevligt. På söndag ignorerade jag totalt engelska tenten jag skulle ha på tisdag och slappade i soffan hela kvällen.

 

Jag tränade inget både på måndagen och onsdagen. På onsdag var jag på Vasa stads premieringtillfälle för idrottare. Jag gick ensam på det och var sjukt stolt över det. Torsdagens träning var helt otroligt fantastisk, allt kändes lätt och ett PR i bänkpress blev utfört. Jag var bara stolt att jag fick fredagsträningen gjord och på lördag testade jag Bemern och gjorde lite olympiska lyft. På söndag var det Strongman vilket alltid är lika roligt. Man känner sig alltid lika stark efter strongman..

 

 

vecoresume

 

Det var min vecka det. Nu har vi inlett sportlovsveckan men som det ser ut nu blir det väldigt lite sport och extremt mycket skola för mig.. Hoppas ni har det trevligt i alla fall!

Kategorier:

Veckoresumé

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar