Veckoresumé

måndag 6 mars 2017 - 12:14 | 0 Kommentarer

Äntligen kommer veckans resumé i tid.. Förra veckan var ju sportlovsvecka.. Inte så farligt mycket SPORTlov för mig, däremot en hel del datorhäng..

 

 

- Jag var ensam hela veckan för C var borta på jobb, både skönt och långtråkigt samtidigt. Jag hinner få en hel gjort när jag är ensam men det är tråkigt och man hinner ju börja sakna varandra lite för mycket..

- Jag hade skola på måndag och tisdag. På tisdag hade jag engelska tent. Vi har en trevlig outtalad tradition med E att vi alltid tar en kaffe med tilltugg efter en avklarad tent. Så vi passade på att äta en fastlagsbulle från Aroma. Den var väldigt god..

- Jag var ute och gick flera gånger denna vecka, dock tränade jag väldigt lite. Hade blixtrande huvudvärk några dagar och kände mig krasslig så lät bli. På söndagen var jag och C ute och gå både på fast mark och på isen.

- Största delen av veckan har jag spenderat vid datorn. Jag har gjort skoluppgifter, skrivit på kandidaten, bloggat och surfat runt på diverse onödigheter. Jag har också jobbat en hel del vilket jag också gör via datorn. Så den har gått på högvarv hela veckan.

- På lördag inledde jag tentläsning igen, nu på ett helt annat språk, dvs finska. Mina känslor för den finska grammatiken förmedlas väldigt bra på bilden i vänstra hörnet.

Veckoresume

 

Det var min sportlovsvecka. Denna vecka började praktiken i skolan och på lördag ska jag till Umeå med Sevendays gänget. Där emellan ska jag på mentalträning, sminkkväll och halarkalas så jag kommer nog inte att ha speciellt många lediga kvällar denna vecka..

Kategorier:

Veckoresumé

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar