Vem är Elin?

lördag 9 juni 2018 - 12:29 | 0 Kommentarer

Eftersom jag tänkte förnya min blogg lite och för att det kan vara intressant att veta, tänkte jag (med inspiration av Ingen äkta ålänning) presentera mig själv (igen?)

Jag heter alltså Elin Hassel, ursprungligen från Kokkola, men bosatt i Vasa sedan 2014. (hemska saker vad tiden går!) Jag upplever att det är viktigt att fortfarande poängtera att jag är från Kokkola, mest för att min dialekt brukar avslöja mig.

 

happy

 

Jag studerar till klasslärare och inleder mitt sista år (hopefully!) nästa år. Jag har trivts väldigt bra med mina studier och i skrivande stund är jag ganska säker på att läraryrket är mitt kall. För 5,5 år sedan skulle jag absolut inte studera till lärare. Jag är utbildad idrottsledare och då sa jag hela tiden att jag inte skulle bli lärare, dock hade jag ingen aning om vad jag skulle bli istället. Jag jobbade tre år med barn och ungdomar, vikarierade lärare och jobbade som eftisledare innan jag fick bita i det sura äpplet och söka in till Peffan. Jag fick helt enkelt bara ge upp och inse att jag nog passade in i skolmiljön i alla fall. Här sitter jag nu, 4 år senare och längtar efter att få börja jobba som klasslärare...

 

Jag idrottar en hel del på min "fritid". Jag citerar fritid eftersom jag inte upplever att min idrott är ett fritidsintresse. Jag tävlade 4 år i bodyfitness och eftersom det gick ganska bra, blev idrotten en stor del av mitt liv. Har nu sadlat om till styrkelyft och trivs väldigt bra med det. Fortfarande är träningen en stor del av mitt liv och jag anser att min fritid börjar när träningen är gjord. Jag tycker om att röra på mig och identifierar mig som idrottare. Jag har i flera år bloggat om träningen men börjar känna att ämnet är slutdiskuterat för min del. Jag behöver åtminstone få vidga mitt bloggande och inte endast blogga om träning.

 

jamforelse

Jag kommer självklart att blogga mycket om vår hund, Molly, men en annan del av mitt liv som jag möjligtvis kan öppna upp på bloggen är vårt stundande bröllop. Nästa år har jag och C bestämt oss för att gifta oss och på resan till bröllopet kan ni få hänga med. Planeringen måste ju inledas i tid ifall man vill välja mellan festplatser och kyrkor, därför har vi redan nu tittat på olika festplatser och skissat upp budget och inbjudningslistor. Så redan nu finns det ju spännande saker att diskutera.

 

alskling

Vem är Elin var ju rubriken så tänkte avsluta med några snabba konstaterande om mig

 

- Jag tycker om kaffe men är inte beroende

- Jag gillar att skjuta upp saker till sista stund

- Folk hör mig förrän de ser mig

- Jag tycker inte om att laga mat

- Jag har upptäckt handarbete och tycker om att sticka och virka

- Jag är bra på att sova

 

sova5

Soffan är perfekt för en snabb powernap, annars kan man sova i en klädbutik i Madrid...

 

 

 

 

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar