BeFunky design

Marknad, revy & gröna fingrar

Skrivet av Ellen Hagback 17.04.2023 | 0 Kommentarer

Jag lämnar en riktigt skön vårhelg bakom mig och startade idag upp den nya veckan med att vikariera några timmar i en högstadieskola och sedan dra två vattengymnasikpass. Nu sitter jag hemma och nyduschad i soffan och ska snart sätta på en film på TV.

I helgen har jag hunnit med en massa roligt. Hemma i Kristinestad ordnades marknad under lördagen och söndagen. Jag åkte in till stan för att gå ett varv på marknaden och njuta av vimlet i staden. Köpte något gjorde jag dock inte. Efter min markandsvisit gick jag ut på löprunda och badade badtunna. Underbart! Senare på lördagskvällen gick jag och William på revypremiär i Lappfjärd som min bror medverkade i.IMG 20230417 201911IMG20230415172628

På söndagen blev det allt från gräsbränning till fisketur till bilfix. Donade på med lite ett och annat hemma hos Williams familj och hade en allmänt mysig dag. Något annat som jag även gjorde i helgen var att så lite frön som jag ska odla på vår balkong. Det blev persilja, basilika och lite sallad den här gången. Håller tummarna för att det ska bli bra.

Vi hörs!IMG20230414183338Fina svanarna på åkern i Tjöck.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar