HE

20 ÅR !!!

Skrivet av Emelie Svenlin 25.01.2018 | 2 Kommentarer

Igår fyllde jag hela tjugo år, så nu är jag inte tonåring mera!! Jag blev väckt med sång och paket av familjen (minus Antta), och fick sååå fina presenter. En ny pulsklocka, ansiktsmask och frisörbesök bland annat, hur bra??? TACK <3 Efter det gjorde jag mig i ordning och åkte till jobbet, hade två lektioner och åkte hem igen. Senare på kvällen blev jag upphämtad av Fankkis och Elkku, och blev bjuden på middag och allt. Hur underbara vänner har inte jag då? 

aaaaaaaaa

Idag började jag dagen med att promenera till jobbet (bilen är på service), ha tre lektioner och sedan åkte jag hem igen. Efter det skrev jag in lite prov i provlistan (lärarinnan här, hej) och såg några avsnitt av How to get away with murder. Jag gjorde också första träningen på en och en halv vecka i kväll!!!! Hur kul?? Föret var dock sjukt trögt, men vad gör nu det då man äntligen får träna igen? I morgon är sista dagen av antibiotikakuren, så efter det är jag done. Yayyyy. 

IMG 9756

Nu ska jag se nyaste avsnittet av Gåsmamman tillsammans med mamma, sen ska jag förbereda inför morgondagens biologilektion och efter det fylla i träningsdagboken. Sen hade jag tänkt hinna se nyaste avsnittet av Riverdale också, men vi får se hur det blir med det. Jag ska nämligen upp klockan sex imorgon för att hinna träna innan jobbet, så borde kanske satsa på sömn i stället, men vi får se hur jag gör. Efter jobbet i morgon åker jag och Fanny till Vasa för att möta upp några vänner för middag där. Det ska bli så mysigt! 

Jaja, nu ska jag sluta sitta här och skriva, ha det bra hörni! 

Bloggen11

Kommentarer

 • Danielas Dagbok 26/01/2018 4:05pm (3 år sen)

  grattis i efterskott! :)

  • Emelie Svenlin 29/01/2018 11:23am (3 år sen)

   Tusen tack Daniela!! :-)

 • Lina 28/01/2018 6:56pm (3 år sen)

  Hurudan pulsklocka fick du? :)

  • Emelie Svenlin 29/01/2018 11:23am (3 år sen)

   Jag fick en ljusrosa Suunto Spartan Sport, är supernöjd med den!! :-)

Skriv en kommentar