HE

20 ONSDAGSFRÅGOR

Skrivet av Emelie Svenlin 29.08.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Idag tänkte jag dela med mig av en lista, då min vardag just nu består av jobb och träning, och typ inget utöver det. Har med andra ord inte alltför mycket att skriva om dessa dagar, och då tycker jag en blogglista passar perfekt. 

Listan hittade jag på nouw.com


1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Jag hade nog döpt henne till Juni, Chloé eller Naomi. Klara grejer detta, haha. 

 

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Oh my. Öhmm... Kärlek utan sex kanske? Då ska det dock gälla världens drömkille. Alltså verkligen. Men ja, kärlek. 


3. Har du bra självförtroende? Hmm... Helt okej, skulle jag väl vilja påstå. Klart att jag också behöver jobba på det, men ja, jag tycker jag har rätt bra självförtroende när allt kommer omkring. 
IMG 8151

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista? 
- jobba (om ca 10 timmar, yay)
- städa rummet (denna punkt finns alltidmed och blir aldriggjord)
Min att-göra-lista i telefonen är faktiskt sjukt kort för tillfället. När det plötsligt händer. 

IMG 9642

5. Vad skulle du vilja heta om du föddes som det motsatta könet? Jag hade hetat Oliver påstår mina föräldrar, men jag hade viljat heta Even eller Milo eller nåt annat coolt. 

 

6. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jag har faktiskt kvar åtminstone två t-shirts som jag verkligen älskade då jag var liten. En är gul och har muminmotiv, och den andra är beige med ett björntassavtryck på magen. You can call me fashionista. 


7. Varför har du just den profilbilden på Instagram? Har ingen aning om vilken bild jag har som profilbild, kollar ens folk på det på Instagram? Eller är det bara jag som missat nåt och borde bli mer uppmärksam?? Men ja, jag har den bilden för att den är fin? Eller snarare, jag tycker jag är fin på bilden, hehe. 

 

 

8. Vad väljer du, Max eller McDonalds? MAX ALLA DAR I VECKAN????


9. Hur uppvaktar man dig? Ja, säg det. Det är nog svårare än man anar, skulle jag vilja påstå. Har egentligen ingen aning om hur man uppvaktar mig, men lycka till med att få mig på fall!

9A2A167C 1DA7 439E BBCB 322173CF49E2


10. Har du rykten efter dig? Högst antagligen, det har väl de flesta, antar jag? 


11. Din absolut sämsta egenskap? Har fruktansvärt lätt för att börja gråta. I typ vilken situation som helst. DET är jobbigt när jag ska argumentera med pappa till exempel. Tårarna kommer och jag förlorar automatiskt. Heja jag. 


12. Kan man vara vän med sitt ex? Jag har inte kunnat det, för att vara helt ärlig, men ja, kanske man kan det? Har ingen sån erfarenhet dock, varken med vänner och deras ex eller gällande mig själv. Nja, okej, nära vän med sitt ex tror jag nog är vääääldigt problematiskt vid närmare eftertanke. I nåt skede blir det det i alla fall. Men ja, vad vet jag. 

 

13. Har du kysst en kompis? Japp, det kan du ge dig på att jag har. 

 

 

14. Hade du kunnat ha distansförhållande? Tror faktiskt jag hade varit ganska bra på distansförhållande, om jag ska vara helt ärlig. Jag fattar ju att det är jobbigt då och då, men jag hade nog fixat det rätt bra. Sen är man ju dock två i ett förhållande, något man inte får glömma bort. Men ja, jag hade lätt kunnat ha distansförhållande. Det tror jag i alla fall, jag menar, allt går om man vill. Sådeså. 


15. Hur lång är du? 172 centimeter för att vara exakt.


16. En vacker person? Alice Stenlöf, alltså SÅ VACKER.


17. Ett boktips? Denise Rudbergs böcker STHLMQueens, och Simona Ahrnstedts En enda natt, En enda risk och En enda hemlighet. SJUKT BRA BÖCKER.


18. Bäst just nu? ATT HÖSTEN ÄR PÅVÄG OCH ALLT HÄRLIGT SOM MEDFÖLJER!!! <3<3<3<3

 

19. Vad får dig att slappna av? Att lyssna på bra musik, sitta ensam i rummet och bara skissa och teckna fritt utan att tänka. Det är så härligt. Sen slappnar jag också av på ett speciellt sätt då jag sitter vid pianot. Och då jag gör en promenad med musik i öronen en härlig höstkväll. 

Unknown6

20. Någon du saknar just nu? Svårtippat vad jag kommer svara på denna fråga... FANNY <3<3<3

IMG 0001

Fyll gärna i listan du också, älskar att läsa andras svar! 

Bloggen11

Kommentarer

  • Danielas Dagbok 02/09/2018 7:26pm (3 år sen)

    så kul lista att läsa! och jag kunde inte hålla med dig mer om alice stenlöf och simona ahrnsteds böcker!!

    • Emelie Svenlin 04/09/2018 6:53pm (3 år sen)

      Men tack snälla! Jamen verkligen!!

Skriv en kommentar