HE

2019: JAN - JUN

Skrivet av Emelie Svenlin 01.01.2020 | 0 Kommentarer

Jag hade ju egentligen inte tänkt summera året med bilder alls denna gång, men, som vanligt, blev det ändrade planer. Här kommer året i bilder från januari till juni. Lite kul ändå att se tillbaka på vad som hänt och vad jag gjort. Hur jag fått året att gå, typ? Haha, är inte så negativ som jag lät precis. Kom bara fram till att detta, som jag sett som ett rätt "pissigt" år, i själva verket inte varit så pjåkigt. Rätt fint år ändå. Kanske inte bästa hittills, men ändå nåt. 

janJanuari började med flytt till Oslo, och allt vad det innebar. Fadderuke, nytt folk, ny skola och ny miljö. Jag installerade mig i lägenheten, skidade och hängde med nya vänner. Lite skola också. Typ så. 
feb

Februari. Jag tränade på vad jag kunde, var mest sjuk och var tvungen att skippa tävlingar, men åkte hemhem och hälsade på familjen i stället <3 En hel del föreläsningar och kurs har jag för mig att vi hade också. Annars rullade livet på, vill jag säga. 

marsMars bestod av cafémys i "vårsolen", kvinnodagen, plugg på juridiska biblioteket, sena kvällar, improshow, Holmenkollen Skifest, Facetimesamtal i mängder och mer plugg.

IMG 3026Jag skulle också egentligen till Finland på tävlingar, men det blev såklart inte av på grund av sjukdom. Jag åkte hem ändå, och umgicks med familjen. Hur mysig månad som helst, om man bortser från att jag hostade som en galning. 

aprIMG 3028 Aprilmånad. Denna bestod av träning, god mat, häng med vänner och plugg. I slutet av månaden drog jag upp till Lappland med familjen. Underbara Lappland <3 Vi skidade, åkte snowboard och levde life. Jag fick en allergisk reaktion på grund av antibiotika plus sol, och blev rödprickig i HELA ansiktet :)))) Sedan firade jag påsk hemhemma i Kronoby med krombigirlsen <3 Denna månad fick pappa tillbaka sitt körkort också, efter ett år utan. Victory, hörni. Kände sån lycka för hans skull!! 

majI maj fick jag besök av mina favvokusiner Jennie och Mia. Hade, som alltid, sjukt kul med dem, och skrattade mig igenom dessa dagar. Sen var det en hel del läsande inför examen, och så kom sjuttonde maj, nationaldagen. Vi började med brunch hemma och drog sedan till St. Hanshaugen-parken. SJUK upplevelse. Sen kom både Ida och Antta på besök under denna månad, och ÅH, så bra vi hade det. Favoritmänniskor <3!! 

IMG 3030Månaden fortsatte med picknicks, kompishäng, MASSA plugg och sol. I slutet av månaden reste jag hemhem för att fira Anttas student. Mer om det under juni-bilderna. 
junSom jag skrev här ovanför så började juni med en kort tripp hemhem, då Antta blev student. Superfina dagar!! Sen var jag tvungen att åka tillbaka till Oslo för att skriva examen (tenta) sjätte juni, och drog återigen hemhem efter det. 

IMG 3033IMG 3032När jag väl landat hemhemma i Kronoby gick dagarna i försommarens tecken. Jag umgicks med familjen, vänner, och bekanta. Midsommar firade jag tillsammans med Fanny. Jag jobbade en del på Bros, spenderade kvällarna ute med vänner och tränade dittan och dattan. Skön månad. 

Då var första av två delar klar. Smått kaotiskt halvår, då mycket förändrades, men ändå härligt. Nya steg i livet, typ. Nästa del kommer när vi gått in i 2020. 2020, HUR SJUKT?? Bring it. Jag är mer än redo. 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar