HE

2019: JUL - DEC

Skrivet av Emelie Svenlin 17.01.2020 | 0 Kommentarer

Andra delen av året är nu redo för er, här kommer juli till december i några bilder och pyttelite text! 

juliJuli bestod till största delen av jobb och träning, som ni ser. Jag hängde en del i Nykarleby, umgicks med Alva och resten av familjen, och gänget i Kronoby. Åt gottis-mat med familjen och flängde runt på stan under Jakobsdagar. Fin månad!

augI augusti skedde en hel del. Jag började månaden med Augustinatten tillsammans med ett härligt gäng i Vasa, vi hade möhippa för finaste Jennie och jag åkte till Tallinn på en fin weekend med helt nya människor. Spännande tider!

IMG 3273Åt supergod middag med fina vänner vid Pavis, och sedan i mitten av månaden flyttade jag tillbaka till Oslo för att påbörja höstterminen. Innan skolan drog igång hann vi gå på festival, vilket var typ bästa nånsin?? NJÖT till 100%!!! Åt såklart sushi, glass, Facetimade med familjen och så inredde vi lägenheten lite hösten till ära. 

septSeptember var en varm månad, som ni ser på rullskidbilden. Den togs i slutet av månaden, dessutom. Här hade skolan dragit igång igen, och jag hängde rätt mycket med Ina och Nora, och Elin och Fanny <3 Hejade på de som sprang Oslo marathon, och satt en halv natt på badrumsgolvet på grund av livrädd för åskväder :-) Sådan september. 

oktOktober började med en tripp hemhem <3 Jennie (min kusin) gifte sig, så vi fick gå på bröllop!! Wiieeee. Skönt att hänga med familjen också!IMG 3277Väl tillbaka i Oslo bestod vardagen av väldigt mycket tid på juridiska biblioteket, samt ute på vägarna på rullskidor. Mot slutet av månaden flög jag över till Helsingfors och hälsade på bästis. Vi hade världens bästa veckoslut, såklart!!<33

novDetta kan ha varit min favoritmånad. Jag och Fanny hade ostbricka, jag hängde med vänner, tränade, och sen kom FINA FAMILJEN på besök. Vi hade så fina dagar tillsammans, och ni ser ju hur jag reagerade när de åkte hem igen :))) De är bara så fina.  
IMG 3279Wilma besökte mig ett par dagar också, och sedan började jag bo uppe vid universitetsbiblioteket på Blindern, då examenstiderna kickade igång. 
decDecember började aningen stressigt med massa plugg inför examen, men fortsatte sen fint med jullov <3 Jag åkte hem i mitten av december och hade ett superduperbra jullov hemhemma!!

IMG 3281Nyår firades in med finaste gänget, och följdes sedan av nyårsmiddag med familjen på nyårsdagen. Perfekt slut på ett, som vanligt, kaotiskt och händelserikt år. 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar