HE

210118

Skrivet av Emelie Svenlin 21.01.2018 | 0 Kommentarer

Idag är det söndag, lugnaste söndagen på länge. Jag vaknade kring nio, åt frukost och såg sedan damernas 20 kilometer i Suomen Cup på tv. Efter det röjde jag upp lite i mitt rum, höll Antta sällskap då hon tränade, hämtade några grejer från jobbet och såg klart en film. Det är liksom vad jag har gjort hittills idag. INGENTING. 

Igårkväll var i alla fall supermysig! Vi var hos Wilma och helt allvarligt, vi pratade utan att det var tyst en sekund under fyra timmar? Blir alltid så, man har ju så mycket att diskutera och berätta! Sååå härliga tjejer, och så fin kväll! 

IMG 9671

Nu ska jag förbereda lite inför morgondagens lektioner. Jag ska i jobb igen, yay!! Har haft så sjukt tråkigt hemma då jag varken tränat eller jobbat. Usch. Jaja, imorgon har jag i alla fall tre lektioner, och måste catcha upp lite då jag ändå var borta i fyra dagar förra veckan. 

Senare i kväll är det släktkalasdags hemma hos oss, så då får vi besök och ska äta godsaker. Sen tror jag också att jag ska skjutsa Antta till Vörå i något skede (buhuuu, hon åker tillbaks...), men mer än så ska jag inte göra denna söndagkväll. 

XX

Bloggen3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar