HE

300717

Skrivet av Emelie Svenlin 30.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag spenderade jag dagen i karuseller och berg-och-dalbanor vid Powerpark tillsammans med mina två systrar och Hannes. Vi hade superkul hela dagen, hihi. Då vi kom hem fixade vi middag och resten av kvällen har jag suttit och planerat inför Oslo-flytten tillsammans med Fanny och Elin (det kommer ett inlägg om allt det i morgon, så stay tuned!). 

IMG 7474PicMonkey Image 3

Igår skjutsade jag runt mina systrar, tränade, samt kollade på Anttas match i Bennäs. Efter det spenderades kvällen hos Ida tillsammans med massa fina vänner, då hon fyllde 19 igår! <3 Vi grillade och hade en allmänt fin kväll, as always.

PicMonkey Image 2

Fredagskvällen i Nykarleby med skidåkarna var också riktigt lyckad, har alltid kul med de människorna <3 Såååååå härligt gäng ju, det kan liksom inte bli annat än bra!

IMG 7429PicMonkey ImageAlltså bästabästabästa <3<3<3

Just nu sitter jag nere i köket i skymningen och lyssnar på min nattmusikspellista (<3!!) medan jag bloggar och äter popcorn. Jag har precis satt igång en tvätt, plockat i och ur diskmaskinen och diskat. Känner mig som värsta mamman, haha. Jaja, vill ju ändå inte att mamma och pappa ska komma hem till ett råttbo imorgon. Duktig jag är. 

Jag är rätt pigg nu, trots att klockan är elva, så jag tänkte vara lite produktiv i några timmar till. Ska söka lägenheter, fixa tackkort och skriva klart morgondagens blogginlägg. Sen hade jag tänkt gå igenom en del av garderoben också, då jag har så otroligt mycket kläder jag vet att jag inte använder.

I morgon ska jag skjutsa Alva till hennes träning i Nedervetil på morgonen, så då tänkte jag passa på att göra en lätt länk där medan hon tränar. Sen ska vi fixa lunch och middag, göra ett besök till biblioteket, och efter det ska jag skjutsa Antta till hennes fotbollsträning, samt packa inför läger i Muonio. Dit åker jag på tisdag morgon.

Vi hörs i morgon, god natt! <3

Bloggen

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar