HE

4 down 1 to go

Skrivet av Emelie Svenlin 22.03.2017 | 1 Kommentarer

Åh, så skönt! Nu är matte skrivet och endast tyska som kvarstår. Fyra skrivningar done, en liten skrivning kvar. Crazyyyy att det snart är över!! Tänkte kika in här en snabbis för att uppdatera er lite om mitt icke-händelserika liv. 

Matte idag gick okej, skulle jag vilja säga. Jag skrev långmatte och var rätt nervös innan, då matte definitivt inte är en av mina starkare sidor. Jag kände ändå att jag kunde lite av allt, speciellt i A-delen, så tror nog jag fixade det. Road to godkänt, liksom. Hehe. 

Direkt jag skrivit klart åkte jag tillbaka till internatet för att börja plugga grammatik inför tyskaskrivningarna på måndag. Det är allra sista skrivningen för min del. Är trött på allt läsande, men ska kämpa för ett bra vitsord i tyskan, så har inget val. Inget socialt liv för mig ännu.

DSC00245Multitaskar med Youtube och tyska grammatik, haha. Det går finfint om nån undrar.

Idag har jag alltså skrivit matte några timmar, tränat och snart ska jag gå till middagen och därifrån fortsätta rakt till Oravais där jag och Antta ska dra en redskapsjumppaträning som alltid på onsdagar. 

DSC00244

Igår och i måndags har jag knappt gjort nånting. Tränat lite, ätit, läst och varit allmänt död. Känner att stressen håller på att komma ikapp nu, tröttheten slår till. I måndags var jag i alla fall till Vasa med Antta. Vi gick på café, köpte en födelsedagspresent till mamma och strosade runt lite i butikerna. Så skönt med sånt ibland! Kvalitetstid, liksom.

Nu ska jag göra mig i ordning för jumppaträning, och sen bär det av till maten. I morgon ska jag vara med på en jumppatimme i skolan, sen har vi nån samling och efter det ska jag träna. Kvällen kommer mest bestå av tyska och såna grejer. Ska hinna socialisera mig lite också. Nu ska jag iväg, vi hörs!!

Bloggen8

Kommentarer

  • Lisa 22/03/2017 8:21pm (3 år sen)

    Vilka ämnen har du skrivit i studentskrivningarna? Som både på hösten och våren? :)

    • Emelie Svenlin 22/03/2017 9:00pm (3 år sen)

      På hösten skrev jag kemi, finska och engelska och nu på våren har jag skrivit modersmål, matte, biologi, engelska (skrev om då jag var rätt missnöjd med resultaten från hösten) och har tyska kvar. Sammanlagt blir det sju ämnen :-)

Skriv en kommentar