HE

ALLT BARA HÄNDER

Skrivet av Emelie Svenlin 01.06.2020 | 0 Kommentarer

Just nu händer det på något sätt mycket, men ändå inte. Jag har låtit bloggen stå tom under examensperioden och lagt ner tid på annat i stället. Nu har jag sommarlov, och behöver inte plugga förrän i slutet av augusti!!<3 

Under dagarna som gått sedan slutet av april har jag läst rätt mycket inför exfac-examen och 2111-examen. Båda gick okej, men man vet ju aldrig. Jag håller tummarna för att det står godkänt då resultaten kommer. Utöver läsandet har jag spenderat rätt många veckoslut i Vasa med favoritperson <333. Jag har hängt med Fanny, med familjen, tränat, ätit sommarmat, Facetimeat med vänner, spelat tennis, solat, kastat frisbee, sparkat boll, spelat massa sällskapsspel, myst med kattungarna och varit på en hel del löpturer. Dagarna flyger förbi, och allt känns så braaa (om man ens får säga så i dessa tider?? Tänker göra det ändå). 

IMG 5124C818C0EF B78F 4F93 8B39 31CB6D3FBE17Detta år firade vi 17e maj på distans, och mamma var gullig och fixade en tårta här hemma <3 SAKNAR OSLO!! Sen hade vi möhippa åt bästa Mia (kusin), som ska GIFTA SIG på LÖRDAG!!! Jag och Antta har också hunnit hänga med Jennie och Mia, vilket ju alltid är sjukt kul.

IMG 5125E86DF03A B4CF 4DFC A67E 6AB35D50A00A

Nu kanske bloggen väcks till liv igen, vem vet? Jag tänker skriva när jag känner för det, helt enkelt. Gillar friheten och vill inte att det ska bli en press kring det för egen del, men tycker ändå om att ha inläggen att se tillbaka på. 

Under veckoslutet som gått har jag hängt i Vasa hos N och hans familj. Vi har badat badtunna, myst massa, spelat kubb och såna grejer, ätit god mat med familjen, tränat, spelat sällskapsspel och njutit av solen. Resten av denna vecka kommer bestå av jobb med pappa, en sväng till stan, träning, tennis, bröllop och studentfest. Saknade Ida har kommit upp till Kronoby från Helsingfors idag, vilket betyder att jag får träffa henne FACE TO FACE snart!!!!! Kan knappt bärga mig <3! 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar